Пицца, сэндвич немесе сэндвич үшін тамаша ірімшік. Дәстүрлі итальяндық технология бойынша жасалған және тек 3 компоненттен тұрады: жаңа сүт, ферменттер және тұз. Оңтайлы таңдалған тұздың ылғалдылығы мен мөлшері ұзақ уақыт сақталса да моцарелланың тығыздығын сақтай отырып, сүттің нәзік дәміне кепілдік береді.
Құрғақ заттағы майдың салмақтық үлесі 45%.
Құрамы: жоғары сұрыпты пастерленген сүт, тағамдық тұз, Mauro Casalli №3 ферменттері (термофильді бактериялық ұйытқылар, микробиалдық текті сүт ұю ферменттік препараты).
Тағамдық құндылығы: майлар — 22,5 г, ақуыздар — 23,5 г, көмірсулар — 0 г.
Энергетикалық құндылығы: 297 Ккал/1242 КДж.
+2-ден +5 °C-қа дейінгі температурада және 87% салыстырмалы ылғалдылықта 65 күннен артық емес сақтаңыз.
ТУ 9225-006-47888105
Өндіруші: "Унагранде Компани" АҚ
Өндірушінің сайты: www.unagrande.company Рецепттері бар сайт: www.sochetaizer.ru