MYCOLASE® LV – Aspergillus oryzae-ден өндірілген сұйық саңырауқұлақ альфа-амилаза.
Мақсаты:
MYCOLASE® LV, Aspergillus oryzae-ден өндірілген саңырауқұлақ альфа-амилазасы, сұйылтылған крахмалдан (қышқылмен немесе крахмал ферменттерімен өңделген) мальтозадан және концентрлі мальтозадан сироптар жасау үшін қолданылады.
Алкогольдік ашыту процесін жылдамдатады және ашыту уақытын 60-72 сағаттан 48 сағатқа дейін қысқарта алады, сонымен қатар сыра өндірісінде қолданылады.
MYCOLASE® LV 52-55°C температурада тұрақты, ұзақ инкубациялық кезеңде (24 сағат) ұсынылатын температура 52-53°C, қысқа инкубациялық кезеңде – 55-57°C. Активаторларды пайдалануды талап етпейді.
Толық ақпаратты сұраныс бойынша ала аласыз.