Satu-да сатқыңыз келе ме?
satu.kz
Крахмалды қанттандыруға арналған альфа-амилаза MYCOLASE® LV - фото 1 - id-p101667185
Ерекшеліктері мен сипаттамасы
    • Өндіруші

MYCOLASE® LV – Aspergillus oryzae-ден өндірілген сұйық саңырауқұлақ альфа-амилаза.

Мақсаты:

MYCOLASE® LV, Aspergillus oryzae-ден өндірілген саңырауқұлақ альфа-амилазасы, сұйылтылған крахмалдан (қышқылмен немесе крахмал ферменттерімен өңделген) мальтозадан және концентрлі мальтозадан сироптар жасау үшін қолданылады.

Алкогольдік ашыту процесін жылдамдатады және ашыту уақытын 60-72 сағаттан 48 сағатқа дейін қысқарта алады, сонымен қатар сыра өндірісінде қолданылады.

MYCOLASE® LV 52-55°C температурада тұрақты, ұзақ инкубациялық кезеңде (24 сағат) ұсынылатын температура 52-53°C, қысқа инкубациялық кезеңде – 55-57°C. Активаторларды пайдалануды талап етпейді.

Толық ақпаратты сұраныс бойынша ала аласыз.

online болды: 22.04
Solution Priority (SP)
Рейтинг қалыптаспаған
1 год на Satu.kz
Сатушы туралы пікірлер
Бұл сатушы туралы әлі пікірлер жоқ.
Бұл сатушыдан тағы сатып алыңыз

Крахмалды қанттандыруға арналған альфа-амилаза MYCOLASE® LV

Код: MYCOLASE® LV
Бар
Бағасын нақтылаңыз
Жеткізу
  • Жеткізу белгішесі
    Жеткізу Алып кету
  • Жеткізу белгішесі
    Көлік компаниясы
Төлем және кепілдіктер
  • Төлемнің белгішесі
    Деректемелер бойынша төлем
  • Төлемнің белгішесі
    Қолма-қол ақшамен