БАЛМҰЗДАҚ ПЕН СОРБЕТКЕ АРНАЛҒАН 100% ТАБИҒИ ТҰРАҚТАНДЫРҒЫШ - бұл тек табиғи өсімдік компоненттерінен алынатын ұсақ дисперсті ұнтақ- ҚОЛДАНУ АЯСЫ - қатты және жұмсақ балмұздақтарға, сорбеттерге жарамды, сонымен қатар қазіргі гастрономия мен молекулалық тағамдарда қолданылады- ОЛ НЕ ҮШІН ҚОЛДАНЫЛАДЫ - балмұздақ пен сорбеттің тегіс құрылымына ықпал етеді, балқуға төзімділігін арттырады, кристалдардың өсуін баяулатады- ҚОЛДАНУ ӘДІСІ - тұрақтандырғыш құрғақ компоненттермен біріктіріліп, содан кейін сұйықтыққа енгізіледі. Қоспаны дайындаудың кез келген сатысында, температураға қарамастан, бірақ пастерлеу және гомогенизациялау процесіне дейін қосуға болады. Қоспаны дайындағаннан кейін пісу уақыты қажет, ол рецептураға байланысты өзгереді. Қоспа түпкілікті дайын болғанға дейін мұздатқышта жеткізіледі.Өнімнің ерекшеліктері- табиғи шыққан өнім- вегетариандықтар үшін жарамды - ұсынылатын бетбелгі жалпы массаның 0,6%- слайдсыз өлшеуіш қасықта 7 г.