"Бизорюк" монастырлық жақпа сериясы монахтардың ежелгі рецептері бойынша тек табиғи ингредиенттерді қолдану арқылы шығарылады.
Өнімдерді дайындау үшін балқытылған штангалы балауыз қолданылады — тығыздалған тарақтардың үстіңгі бөлігін (қақпақтарын) кескеннен кейін қалатын зат. Майлардың құрамына пайдалы майлар мен май сығындылары кіреді.
"Еркін тыныс алу" монастырлық жақпа суық тиюді, отит медиасын және синуситті емдеуде тиімді.
Қолдануға көрсеткіштер:
Сондай-ақ тыныс алу мүшелерінің ауруларының алдын алу үшін қолданылады.
Қолдануға болмайтын жағдайлар: жеке төзімсіздік.
Қолдану
Құралмен мұрынның қанаттары мен қуыстарын, самай тұсын майлаңыз, кеудеңізді жылығанша ысқылаңыз.
Жұмсақ табиғи мақтадан немесе зығыр матадан кішкене бөлікті алыңыз, оны сабанмен бұрап, жақпаға батырыңыз. Содан кейін бұрандалы қозғалыстармен танауларға салыңыз. Әсерді күшейту үшін жоғарғы гаймор қуысына жылы компресс қойыңыз.
Вирустық аурулардың алдын алу үшін үйден шығар алдында мұрын тесіктерін жақпа маймен емдеңіз.
Құрамы: ара балауызы, кавказдық табиғи бал, жалбыз майының сығындысы, шырша майының сығындысы, зімбір майы.