Жетілу: жазғы пісетін мерзім
Сипаттамасы: жемістер орташа мөлшерден төмен немесе ұсақ, қатты жалпақ (пияз тәрізді), сәл қырлы. Тері тегіс. Негізгі түсі сарғыш-жасыл, піскен кезде ағарады. Ашық бұлыңғыр далап және ондағы қызғылт жолақтар мен дақтар түріндегі жабын бояуы. Тері асты нүктелері көп, ақшыл. Сабағы қысқа, орташа қалыңдықта немесе қалың. Жеміс целлюлозасы сарғыш реңктері бар ақ, кейде тері астындағы қызғылт, борпылдақ, шырынды, нәзік, хош иісті, тәтті және қышқыл дәмі бар, көбінесе қышқыл басым болады. Қотырдан зардап шегеді. Жемістер сақталмайды.
Өнімділік: 50 кг/ағашқа дейін.
Ерекшеліктері: ерте пісетін, хош иісті, қыста төзімді сорт.