Май сығу агрегаты әртүрлі майлы дақылдардың (күнбағыс, зығыр, соя, мақта, қыша және т.б.) тұқымдарын екі рет сығу схемасы бойынша май мен тортқа өңдеуге арналған.
Май сығу агрегаты әртүрлі майлы дақылдардың (күнбағыс, зығыр, соя, мақта, қыша және т.б.) тұқымдарын екі рет сығу схемасы бойынша май мен тортқа өңдеуге арналған.
Қосарлы сығу схемасы мыналарды қарастырады: тұқымдарды алдын ала престеу, май сүзгісінен алынған торт пен шөгінділерді соңғы сығу прессімен сығу.
Алынған майдың жоғары дәмдік сапасын қамтамасыз ететін, оның табиғи минералдық және витаминдік құрамын сақтайтын, өнімнің алдын ала термиялық өңделуін және жануын болдырмайтын "суық" престеу технологиясы іске асырылуда.
1 - Алдын ала сығуды басу;
2 - Түпкілікті сығуды пресс;
3 - Жақтау;
4 - Майды тазалау сүзгісі;
5 - Май жинағыш.
Орнатылған қуат, кВТ | 61,27 |
Салмағы, кг | 2800-ден артық емес |
Габариттік өлшемдері, мм | 4000х2250х2250 |
ӘРТҮРЛІ ШИКІЗАТТАҒЫ ЖҰМЫС СИПАТТАМАСЫ:
Мәдениет | Өнімділік (кг/сағ) | Күнжараның қалдық майлылығы (%) |
---|---|---|
КҮНБАҒЫС | 450 | 10 |
РАПС | 400 | 10 |
ЗЫҒЫР | 400 | 8 |
СОЯ | 350 | 7 |
МАҚТА | 350 | 5 |
ҚЫША | 500 | 12 |