Май сығу агрегаты майлы дақылдардың тұқымдарын (күнбағыс, рапс, қыша, мақта, соя және т.б.) үш рет сығу схемасы бойынша май мен тортқа өңдеуге арналған.
Май сығу агрегаты майлы дақылдардың тұқымдарын (күнбағыс, рапс, қыша, мақта, соя және т.б.) үш рет сығу схемасы бойынша май мен тортқа өңдеуге арналған.
Үш рет сығу схемасы мыналарды қарастырады: тұқымдарды екі рет алдын ала престеу, май сүзгісінен алынған торт пен шөгінділерді сығу, соңғы сығу прессімен.
Алынған майдың жоғары дәмдік қасиеттерін қамтамасыз ететін, табиғи минералды және витаминдік құрамын сақтайтын, өнімнің алдын ала термиялық өңделуін және жануын болдырмайтын "суық" престеу технологиясы енгізілуде.
1 - Алдын ала сығуды басу;
2 - Түпкілікті сығуды пресс;
3 - Май жинағыш;
4 - Майды тазалау сүзгісі;
5 - Жақтау.
Орнатылған қуат, кВТ | 78,27 |
Салмағы, кг | 6000-нан артық емес |
Габариттік өлшемдері, мм | 4800x2450x2450 |
ӘРТҮРЛІ ШИКІЗАТТАҒЫ ЖҰМЫС СИПАТТАМАСЫ:
Мәдениет | Өнімділік (кг/сағ) | Күнжараның қалдық майлылығы (%) |
---|---|---|
КҮНБАҒЫС | 600 | 10 |
РАПС | 600 | 10 |
ЗЫҒЫР | 600 | 8 |
СОЯ | 600 | 7 |
МАҚТА | 600 | 5 |