Май сығу агрегаты "терең" сығу схемасын пайдалана отырып, үш рет престеу тәсілімен майлы дақылдар тұқымдарын майға және күнжараға өңдеуге арналған.
Май сығу агрегаты "терең" сығу схемасын пайдалана отырып, үш рет престеу тәсілімен майлы дақылдар тұқымдарын майға және күнжараға өңдеуге арналған.
"Терең" сығу схемасы мыналарды қарастырады: тұқымдарды екі рет алдын ала престеу, тортты салқындату, салқындатылған тортты және май сүзгісінен шығатын шөгінділерді соңғы сығу прессімен сығу.
Алынған майдың жоғары дәмдік қасиеттерін қамтамасыз ететін, табиғи минералды және витаминдік құрамын сақтайтын, өнімнің алдын ала термиялық өңделуін және жануын болдырмайтын "суық" престеу технологиясы енгізілуде.
1 - Жақтау;
2 - Алдын ала сығуды басу;
3 - Түпкілікті сығуды пресс;
4 - Май жинағышмай тазарту сүзгісі;
5 - Майды тазалау сүзгісі;
6 - Салқындатқыш;
7 - Басқару пульті.
Орнатылған қуат, кВТ | 80.67 |
Салмағы, кг | 7500-ден артық емес |
Габариттік өлшемдері, мм | 4700х4000х2900 |
ӘРТҮРЛІ ШИКІЗАТТАҒЫ ЖҰМЫС СИПАТТАМАСЫ:
| ||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|