Иммунитетті күшейтетін "Сібір" сбитені – бұл денсаулықты қалпына келтіруге және нығайтуға, сергектікті арттыруға, иммундық жүйені нығайтуға, вирустық және суық тиюдің алдын алуға, ағзаның қабыну процестерін төмендетуге, бронх-өкпе жүйесінің жағдайын жақсартуға, қарқынды психикалық және физикалық күш салудан қалпына келтіруге арналған дәмді және пайдалы құрал. , ұзақ мерзімді аурулардан зардап шеккен.
Біз сізге байқап көруді ұсынамыз Емдік шөптерде, хош иісті балда және хош иісті дәмдеуіштерде иммунитетті күшейтетін, жоғары концентрациялы қою бальзам түріндегі бірегей рецепт бойынша дайындалған "Сібір" сбитені, бұл өнімнің пайдалы заттарының ұзақ сақталуын, тез және толық сіңуін қамтамасыз етеді. Сібір сбитнясының құрамы бүкіл ағзаның жұмысын оңтайлы қамтамасыз етуге, иммундық жүйені нығайтуға, вирустық және суық тию ауруларының алдын алуға, бүкіл ағзаның өміршеңдігін арттыруға ықпал етеді.
Шоғырланған соққы ол барлық биологиялық белсенді заттарды толық қалпына келтіруге және сақтауға мүмкіндік беретін өсімдіктерді төмен температурада вакуумды экстракциялау технологиясын және дайын өнімге табиғи балды мұқият енгізу технологиясын қолдану арқылы жасалады, нәтижесінде біз барлық емдік компоненттердің жоғары биологиялық белсенділігін аламыз.
Соғылған бал - ежелгі заманнан бері белгілі дәстүрлі орыс сусыны, оның алғашқы жазбасы 12 ғасырдың жылнамаларына жатады. Ресейдегі атқыштар өте танымал болды, әр шебердің өзінің мұқият қорғалған рецепті болды, бірақ сусынның негізі бәріне бірдей болды, бұл емдік шөптер, хош иісті дәмдеуіштер мен бал - сонымен бірге дәмі ғана емес, сонымен қатар сусынның ағзаға әсері де қолданылатын ингредиенттерге байланысты болды. . Біз сбитенді қыста, жазда шөлді қандыру үшін жылытатын сусын ретінде ғана емес, оның салқындатылған нұсқасын дайындадық. Шөп тұнбалары мен қайнатпаларымен бірге Сбитен ата-бабаларымызға шайды, сондай-ақ суық тиюге, асқазан ауруларына, психикалық және жүйке ауруларына және басқа да ауруларға қарсы дәрі-дәрмектерді алмастырды.
Қолдану тәсілі
1 тәсіл. Тамақтанудан 20 минут бұрын күніне үш рет 1 шай қасықтан сұйылтылмаған бал сбитенін тұтынуды ұсынамыз.
2 тәсіл. Жылдың суық мезгілінде ыстық (80С–тан аспайтын) сусындарға - шайға, кофеге, суға, глинтвейнге дәміне қарай 1-2 шай қасық қосып, жылытатын сусындар дайындаңыз.
3 тәсіл. Жылдың ыстық мезгілінде - алкогольсіз сусындарға 1-2 шай қасық қосыңыз, сонымен қатар үйдегі лимонадтарды дайындау үшін негіз ретінде пайдалануды ұсынамыз.
Сондай-ақ, балмұздаққа, сүзбеге, йогуртқа концентрацияланған сбитенді үстіңгі қабат ретінде қосуға болады.
Ұзақтығы 30 күн болатын толық курс үшін сізге 2 дана қажет.
Қолдануға болмайтын жағдайлар
Компоненттерге жеке төзбеушілік кезінде ұсынылмайды. Қолданар алдында дәрігермен кеңесіңіз.