Олар қанық, қою қызыл түске боялған, ол негізгі бояу жасыл болып саналғанымен, бүкіл бетті біркелкі жабады. Алманың оңтүстік жағынан көруге болатын кішкентай, ашық қызыл-қызыл қызару да байқалады. Сорттың типтік белгісі болып табылатын сабақтың түсі де бар, ол қызғылт-қызыл түске боялған, әсіресе алманың оңтүстік жағында ашық.
Целлюлоза, ортасында жасыл-кілегей және теріге жақынырақ жасылдау реңк (жоғарыдағы суретті қараңыз), ұсақталған түрі ретінде сипатталады, ол қытырлақ, шырыны көп, бірақ уақыт өте келе сақталған кезде ол аздап ұнды, мақталы болады. . Алмалар жаңа піскен тұтыну үшін өте қолайлы, сонымен қатар олар әртүрлі өңделген өнімдерге, соның ішінде кептіруге жарамды. Дегустаторлардың дәмі 4,5-4,6 балл, сыртқы түрінің тартымдылығы 4,7-4,8 балл, өңделген өнімдердің дәмі мүмкін болатын бестен орта есеппен 4,5-4,6 балл.
Жалаңаш тамыр жүйесі. Ростовка 1м. 2 жылдық.