Салмақ | 1 кг |
Какао құрамы | кемінде 32% |
Какао майының құрамы | 34-36% |
Ұзындығы | 29 см |
Ені | 14 қараңыз |
Қалыңдық | 3 қараңыз |
Итальяндық сүтті шоколад Ariba бар, какао мөлшері – 32%, какао майы – 34-36%.
Шоколад жұмсақ ванильді дәмге, қарқынды хош иіске және ұсақталған құрылымға ие. Аққыштығы жоғары – төрт тамшы.Барлық шоколад қосымша өңдеусіз пайдалануға дайын.
Шоколад қалыптарын құю, глазурьлеу, шоколадты ганаш пен пралиндер, шоколад кәмпиттері мен мусстарды жасау үшін кәсіби түрде қолданылады.Кәсіби пайдалану үшін шоколад шынықтыруды қажет етеді. Мәрмәр тақтада шыңдалған кезде: шоколадты 45/50 С температураға дейін ерітіңіз, шоколад массасының 2/3 бөлігін 26 С температураға дейін суытыңыз, массаның қалған 1/3 бөлігін енгізіңіз және 29/30 С температураға дейін араластырыңыз. Шоколад жұмысқа дайын.Бар түріндегі сүтті итальяндық шоколад балаларға арналған табиғи ингредиенттерден жасалған. Шоколад өндірушінің герметикалық қаптамасына салынған.