Балдыркөк эмульсиясы бұл құрамында майы көп ет өнімдерін өндіруде, құрамында майы көп ет өнімдерін пайдалануда, механикалық сүйектен тазартылған етті немесе сапасы төмен шикізатты пайдалануда қолдануға арналған табиғи тотықтырғыштардың қоспасы. Бөгде дәмдерді, соның ішінде "осалка" дәмін жояды.
Қолдану жөніндегі ұсынымдар: пісірілген шұжықтар, шұжықтар, шұжықтар, нандар өндірісінде қолданылады. Жартылай ысталған және пісірілген-ысталған шұжықтар, сондай-ақ деликатес өнімдері мен туралған жартылай фабрикаттар.
Дайындау процесінде балдыркөк эмульсиясы проблемалы шикізатқа салынады. Соңында тұздықтарды құрастыру кезінде.
Шикізатты жібіткен кезде ерітінді дайындалады 1:3. Кем дегенде 3 сағат жібітіңіз.