"Шай сусыны 26" құрамына өсімдіктердің тамырлары, жемістері, жапырақтары, шөптері мен гүлдері кіреді, олар қолданылады:
Каламус тамырсабақтары, қайың жапырақтары, қалақай жапырақтары, жалбыз жапырақтары, ортосифон стамен жапырақтары (бүйрек шайы), стевия жапырақтары, кәдімгі арша жемістері, иісті аскөк жемістері, итмұрын, зығыр тұқымы, орегано шөпі, Сент-Джон сусласы шөпі, жылқы шөпі, тимьян шөпі, чистотела шөпі, қара бидай шайы, гибискус гүлдері (каркаде), линден гүлдері, пижмы гүлдері.
Компоненттерге жеке төзбеушілік жағдайында жүкті және бала емізетін әйелдерге қолданар алдында дәрігермен кеңесу ұсынылмайды.
Шыны немесе керамикалық ыдысқа 1-2 сүзгі қапшығын салып, үстіне 200 мл (1 кесе) қайнаған су құйып, бетін жауып, 15 минут қоя тұрыңыз. 2-4 апта бойы күніне 3-4 рет 1/2-1/3 кеседен, балаларға - жасына байланысты қабылдау керек. Қайта қайнату мүмкін. Курсты 2-3 айлық үзілістен кейін қайталаңыз. Қант пен бал қосылған немесе қосылмаған ыстық күйінде де, суықта да тұтыныңыз.
Сақтау шарттары: Құрғақ, таза, жақсы желдетілетін үй-жайда, ауаның салыстырмалы ылғалдылығы 70%-дан жоғары емес. Жарамдылық мерзімі - 1,5 жыл.
Оралған: "Витачай" ЖШҚ
НАЗАР АУДАРЫҢЫЗ! Курсқа 2-ден 4 пакетке дейін шай сусыны қажет!!!