Satu-да сатқыңыз келе ме?
satu.kz
Өкінішке қарай, бұл зат қолжетімді емес. Басқа сатушылардан тауарларды қарау
Шұжықтық боялмаған ақуыз қабықшасы, диаметрі 17 мм, ұзындығы 15 метр (Белкозин) - фото 1 - id-p90031281
Ерекшеліктері мен сипаттамасы
Жеткізу шарттары туралы толығырақ оқыңыз МҰНДА

Бұл параметрлер үй шұжықтарын, шұжықтарды дайындауға жарамды. Қабық мұздату, қуыру, гриль жасау, қуыру және барбекю үшін өте қолайлы. Артық қабықты, егер ол құрғақ күйінде қалса, герметикалық қапшыққа салу арқылы сақтау оңай.

Шұжық қабықшасын қолдану жөніндегі ұсынымдар
• Шұжықтарды термиялық өңдеу термиялық камералардың түріне байланысты кәсіпорында қолданылатын режимдерге сәйкес жүзеге асырылады, ал қуыру температурасы 85 ° C-тан, пісіру температурасы 75 ° C-тан аспауы керек.
• Шұжықтар мен шұжықтарды термиялық өңдеу процесі аяқталғаннан кейін нанның ортасында 25-30°C температураға дейін душ қабылдау ұсынылады. Суық ауамен салқындату қажет емес. Бұйымның бетінде әжімдердің пайда болуын болдырмау үшін өнім толығымен суығанша сызбалардың дайын өнімге әсерін болдырмау қажет.
• Шұжықтық қабықшаның қаптамасын (бүрмеленген және рулонды) қабықшаны тікелей пайдалану алдында ғана ашу керек.
• Гофрленген қабықты қалыптау алдында жібітпеңіз.
• Шұжық қабықшасын қолданған кезде келесі нұсқауларды ұстанған жөн:
- жабдықты баптау кезінде маңдайшаны мүмкіндігінше дәл ортаға қою керек;
- полиамидті және целлюлозалық қабықтарға қатысты толтыру жылдамдығын төмендету керек.

-Дайын өнім сыртқы түрі бойынша табиғи қой етінің бас сүйегіндегі өнімдерден іс жүзінде ерекшеленбейді: қуыру кезінде ұқсас "қыртыс" пайда болады.
-Жағымды табиғи "шағу".
-Қабық өнімдерді кейінгі өңдеу және дайындау процестеріне қарамастан сыртқы түрін, дәмін, жақсы шағуын сақтауға мүмкіндік береді.
- Серпімділігі, беріктігі және бактериялық тазалығы бойынша табиғи қабықшадан айтарлықтай асып түседі.
-Табиғи қабықшаларды пайдаланумен салыстырғанда өнімділікті арттырады.

Қасиеттері:
Жоғары механикалық беріктік және иілгіштік
Бу-, газ-, ылғал өткізгіштігі

Артықшылықтары:
Жабдықтың барлық түрлерінде пайдалану мүмкіндігі
Толтыру, термиялық өңдеу және сақтау кезінде тұрақты өлшеуіш
Толтыру кезінде тартылған еттің көлемін арттыру
Ыстау, пісу және кептіру кезінде жоғары дәмдік және хош иісті көрсеткіштерге қол жеткізу
Бұйымдардың хош иісін сақтаудың барлық мерзімі ішінде сақтау

Салма сыйымдылығы: қабықтың 1 метріне 160 г

Сақтау шарттары: +25 °C жоғары емес және салыстырмалы ылғалдылығы 75%-дан аспайтын температурада %

Қабықты тасымалдау немесе төмен температура жағдайында сақтау жағдайында қаптаманы ашпай, 20±5°С температурада қабықты 2 тәулік бойы ұстау керек.

Оралған: Заманауи технологиялар ЖШС, Владимир облысы, Радужный қаласы

Өндіруші: Белкозин (Луга қ., Ресей)

Шұжықтық боялмаған ақуыз қабықшасы, диаметрі 17 мм, ұзындығы 15 метр (Белкозин)

Код: 4298
Қолжетімді емес
2 100 
Басқа сатушыларда ұқсас
Қабық Полиамид Лексалон/65 мм/3 м
1 000 ₸/қаптама
Қой черевасы диаметрі 20/22 (кат. А)
  бастап8 000 
Қой черевасы диаметрі 18/20 (кат. А)
  бастап8 000 
Қой черевасы диаметрі 22/24 (кат. А)
  бастап9 000 
Қой черевасы диаметрі 24/26 (кат. А)
  бастап9 500