Ет массажері ет шикізатын тұздау процесін жылдамдатуға арналған. Дели етін өндіруде шикізатты массалау процесі "порталдық" типті қаңқаға орнатылған роликті тіректерде айналатын сорылатын цилиндрлік бункерде жүзеге асырылады. Вакуумдық сорғы мен басқару блогы да жақтауға бекітілген. Шикізатты тиеу және түсіру үшін бункердің ұшынан оңай алынатын қақпақпен жабылады, ал бункердің ішінде өнімді жұмсақ уқалау үшін дөңгелектелген үш рамалық қалақ бар.
Ет массажері бункер ішіндегі вакуум мен температураның дәрежесін бақылауға арналған сенсорлармен жабдықталған. Автоматты басқару блогы массажердің жұмысын бағдарламалауға мүмкіндік береді: бункердің алға және кері айналу ұзақтығын, айналымдар арасындағы үзіліс ұзақтығын орнатуға, сондай-ақ бункердің басқа айналу жиілігін орнатуға. Вакуумды етке арналған массажер тағамдық тот баспайтын болаттан жасалған.
Дайындалған елі: Ресей
МВП-200 вакуумды өнеркәсіптік маринаторының техникалық сипаттамасы | |
Бункердің көлемі, кем емес, л | 200 |
Тиелетін өнімнің салмағы, артық емес, кг | 140 |
Бункердің айналу жиілігі, айн/мин | 2-14 |
Айналу бағыты | қайтымды |
Шекті қалдық қысым, кгс/кв.см | -0,8 |
Үздіксіз жұмыстың максималды уақыты, мин | 2000 |
Орнатылған қуат, кВТ | 1,5 |
Габариттік өлшемдері, артық емес, мм | 1300x800x1500 |
Салмағы, артық емес, кг | 120 |