Дәнді консистенциялы кавказдық ірімшік адыгей ірімшігінің дәстүрлі технологиясы бойынша — таңдалған сүттен ешқандай қоспасыз өндіріледі. Оның жеңіл сүтті дәмі және тәтті дәмі бар.
Құрғақ заттағы майдың салмақтық үлесі 45%.
Құрамы: қаймағы алынбаған сүт, ас тұзы.
Глютенсіз, консерванттарсыз және өсімдік майларынсыз.
Жарамдылық мерзімі 50 тәулік.
+2-ден +5'-ке дейінгі температурада сақтау керекС және ауаның салыстырмалы ылғалдылығы 70-90%.
Өндіруші: "Унагранде Компани" АҚ
Өндірушінің сайты: www.unagrande.company Рецепттері бар сайт: www.sochetaizer.ru