Ылғалды ұнтақтау технологиясын қолдана отырып, тағамды ұнтақтау үшін Foodatlas HR-160L коллоидты диірменін пайдалануға болады. Құрылғының жұмысы жоғары айналу жылдамдығына негізделген, бұл ұсақ дисперсті құрылымы бар өнімді жасауға мүмкіндік береді. Бұл майларды, джемдерді, пюрелерді және пасталарды, сондай-ақ басқа да осыған ұқсас өнімдерді өндіруге арналған оңтайлы шешімдер.
Foodatlas HR-160L коллоидты диірмені тамақ өндірісінде, қоғамдық тамақтандыру орындарында, өзінің аспаздық бөлімі бар супермаркеттерде жұмыс істеуге жарамды. Оны фастфуд өнімдерін, өңделген тағамдарды өндіруде және толық циклды дайындауда қолдануға болады.
Жабдық туралы не білу маңызды
Коллоидты диірмен 2850 айн/мин айналу жылдамдығымен сағатына 35 кг-ға дейін қоспаны дайындауға жарамды. Ықшам өлшемдер жабдықты тегіс жерге орнатуға мүмкіндік береді. Корпус пен дежа тот баспайтын болаттан жасалған. Материал өнімнің бастапқы сапасын сақтайды және бөгде иістерге ие болмайды. Бетті күтіп ұстау және оның бастапқы көрінісін сақтау оңай. Авариялық тоқтату жүйесі қауіпсіздік техникасы сақталған жағдайда жазатайым оқиғалардың туындауының алдын алады.
Foodatlas HR-160L тек құрғақ шикізатпен жұмыс істеуге жарамды екенін ескеру маңызды. Майлы, кептірілмеген немесе дымқыл тағамдарды құрылғыда қайта өңдеуге болмайды. Біркелкі ұнтақтау және қажетті консистенцияға жету үшін ұнтақтау ыдысын жартылай толтыру керек.
Foodatlas HR-160L коллоидты диірменін сатып алуға, сондай-ақ қоғамдық тамақтандыру саласында тиімді шарттармен жұмыс істеу үшін қажетті жабдықты біздің компанияның веб-сайтынан табуға болады. Ынтымақтастық немесе жабдықты сатып алу туралы егжей-тегжейлі ақпарат алу үшін веб-сайттағы пішінді толтырыңыз немесе телефон арқылы өкілге хабарласыңыз.