Safcider ашытқысы, 5 г
Сидрлердің барлық түрлері үшін, соның ішінде ферментациясы қиын жағдайлар үшін.
- Тұнбаға түсудің керемет қабілеті
- Ашыту температураларының кең спектрі: 10-30°C
- Төмен рН деңгейіндегі дәлелденген әрекет: 2.9-дан
- Азот құрамына қойылатын төмен талаптар: қол жетімді азоттың 150ppm бастап
- Фруктозаның өте жақсы ассимиляциясы
- Қанттың алкогольге қатынасы: 1% алкогольге 16,3 г/л қант
- Максималды ұсынылатын SO2 деңгейі: 70 мг/л
- Ең төменгі ұсынылатын деңгей: 50 NTU**
Ашыту температурасы: 10-30°C, 15-22°C температурада өте қолайлы
Жарамдылық мерзімі 3 жыл
Пайдалану ұсынылады: 23 л ашытқыға 1 пакет