Liloma FLT 6+6 ауа қуырғышы әртүрлі тағамдарды терең қуыруға арналған.
Шағын және орта фастфуд кәсіпорындарында пайдалану үшін өте қолайлы.
• Бір литр майда бір уақытта ең көбі 200 грамм фри картоптарын пісіруге болады.
• Тоңазытқыш камерадан өнімдерді майға батырған кезде май өте тез салқындайтындығына байланысты, бір уақытта 100 г-нан астам өнімді салмаңыз. Терең мұздатылған тағамдардағы артық мұздан құтылу үшін оларды раковинаның үстіне ұсақтауға болады.
• Егер сіз картопты жаңа піскен картоптан дайындайтын болсаңыз, алдымен картоп кесектерін сумен шайып, судың майға түсуіне жол бермеу үшін алдымен картопты құрғатқан жөн.
• Фри картоптарын 2 кезеңмен қуыру ұсынылады. Бірінші кезең (алдын ала қуыру): 170 ºС температурада 5-тен 10 минутқа дейін. Екінші кезең (соңғы қуыру): 190 ºС температурада 2-ден 4 минутқа дейін.