Құрметті клиенттер! Кейбір тауарлардың бағасы валюта бағамдарының ауытқуына байланысты дәл болмауы мүмкін. Ағымдағы құнын нақтылауыңызды сұраймыз!
Май жасаушы майлылығы 25-40% кілегейді шайқау арқылы май өндіруге арналған. Алынған майды кейіннен буып-түю үшін пастерленген кілегейді пайдаланудан басқа, кілегейді өңдеу үшін май жасағышты пайдалануды ұсынамыз: Қышқылдығы жоғары сүттен, әсіресе көктем-жаз мезгілінде; Сүзбе мен ірімшік сарысуын бөлуден; Құбырлар мен жабдықтарды жуу кезінде сүт қалдықтарын бөлуден, содан кейін еріген сары майды өндіруден. Берілген бағдарлама бойынша майлы дәндерді өңдеу дәрежесін бірқалыпты жиілікті реттеу арқылы құрамында сүт майы мен консистенциясы әртүрлі, яғни әртүрлі сортты май аламыз. Техникалық сипаттамасы: 1. Барабанның пайдалы сыйымдылығы, л: 130 2. Барабанның айналу жиілігі, 1/с: 0,65 3. Толтыру дәрежесі, %: 25...40 4. Орнатылған қуат, кВТ: 1,1 5. Габариттік өлшемдері (артық емес), мм: 1320х1270х1800 6. Алып жатқан ауданы, ш.м.: 1,7 7. Бұйымның салмағы (артық емес), кг: 300 Май жасаушы барабаннан, суару құрылғысынан, қоршаудан, электр шкафынан, басқару пультінен, ағызу шүмегінен тұрады. Ол ауырлық күшімен тиеу люгі арқылы піскен кілегеймен толтырылады. Кілегейдің шайқалуы және май дәнінің түзілуі барабан белгіленген жылдамдықпен айналғанда пайда болады. Майды төгу процесінде температураны реттеу үшін суару құрылғысы қолданылады. Процестің барысын бақылау бақылау терезесі арқылы жүзеге асырылады. Кілегейді шайқаудың жұмыс циклі шикізаттың құрамына, пастерлеу дәрежесіне, технологиялық процестің сақталуына және температуралық жағдайларға байланысты 1-2 сағатта жүреді (жұмыс уақытында шикізаттың температурасын бақылау өлшеуі жүргізіледі) майлы дәнді өндірудің оңтайлы мерзімдерін қамтамасыз ету мақсатында). Майлы дән пайда болғаннан кейін барабан сары сүтті ағызу шүмегі арқылы банкаға ағызу үшін тоқтатылады. Болашақта ол кәсіпорынның технологиялық қажеттіліктеріне пайдаланылады. Содан кейін май түйіршіктері үздіксіз май қабаты пайда болғанша қайта соғылады. Өңдеу кезінде май қабаты белгілі бір биіктікке көтеріледі, содан кейін май өндірушінің қабырғаларына соғылып, құлап кетеді. Соққыларды қайталап, араластырған кезде май тығыздалады, ондағы ылғал дисперсті болады және пластикалық консистенциялы өнім түзіледі. Мұнайды технологиялық ыдысқа түсіру барабанның тиеу люгінің бүйір қалпында немесе май дайындаушы люгінің төменгі қалпында май монолитінің өз салмағы есебінен қолмен жүргізіледі. Май жасағыш барабанының жетегі электр қозғалтқышынан V-белдік жетегі және электр қозғалтқышының шкафында орналасқан төмендеткіш беріліс қорабы арқылы жүзеге асырылады. Электр қозғалтқышының жұмысы басқару пультінен "іске қосу", "тоқтату" және "итеру" батырмалары арқылы басқарылады (барабанды дұрыс қалыпта тоқтату үшін). Жылжымалы қоршау көтерілген кезде қозғалтқыш құлыпталады, оның қосылуына жол берілмейді, бұл кремді тиеу және майды түсіру кезінде техникалық қызмет көрсету қауіпсіздігін қамтамасыз етеді.