Бұл ащы паста, құрамында бұрыш көп және қышқыл-соя ноталары бар. Етті бұқтыруға негіз ретінде ащы корей сорпаларына өте ыңғайлы. Дайын тағамға шырынды текстура мен ашық қызыл түс береді. Макарон жеуге дайын, сондықтан оны жай ғана ыдысқа қосып, жақсылап араластыру керек. Бұл пастада ешқандай жасанды қоспалар жоқ. Етті, тауықты немесе балықты осы макаронмен маринадтау немесе қуыру кезінде кеспе мен көкөністерге қосу тағамға дәмдеуіштердің жан-жақтылығын беру үшін жеткілікті. Сұйылтылған паста фастфуд тағамдарына арналған тұздық ретінде қолданылады.