Егінді тастағыңыз келмей ме?
Дайындамаларға уақыт жетпейді ме? Жемістер мен жидектерді қайда қою керектігін білмейсіз бе? Бір сағаттан аз уақыт ішінде үш литрлік 2 банка шырын! Электр шырын сыққыштың көптеген бөлшектерін дайындау-құрастыру-бөлшектеу-жуу және кептіру кезінде әбігерге түсуге болмайды. Алма, алмұрт, қарақат, шырғанақ, қаражидек, шие, қара өрік - бау-бақша учаскесінде өскеннің бәрін шырынға өңдеуге болады. Бұл ретте сіз дәрумендерді жоғалтпайсыз және жемістер мен жидектерден барлық соңғы тамшысын сығып аласыз.
Қуатты домкратты пресс Суық сығуға арналған ШЫРЫН. Оны барлық өсірілген жемістер мен жидектерді өңдеуге үлгермей, егінді үнемі лақтырып тастайтындар сатып алуы керек.
ШЫРЫН сығыңыз. 10 артықшылықтар
СӨК - бұл заманауи, тиімді жұмыс істейтін баспасөз.
Бұрандалы аналогтардан айырмашылығы, домкрат жүйесі шырынды аз немесе еш қиындықсыз сығуға мүмкіндік береді.
Абсолюттік иіру және нөлдік шығындар
Заманауи шырын сыққыштардың мүмкіндіктері шектеулі, олар шырынның тек 50-60% -ын жемістер мен көкөністерден алуға мүмкіндік береді. Мұндай аппараттардан жасалған торт дымқыл болып шығады.
Ал домкратты престің тиімділігі 100%-ға жуықтайды. Оның көмегімен сіз целлюлозаны (жемістердің/жидектердің ұсақталған массасын) құрғатып сығуға болады.
Домкрат жүйесі 2000 кг салмаққа ұқсас қысым жасайды. Салыстыру үшін: мұндай күш толық өлшемді жол талғамайтын көлікті көтеруге жеткілікті, ал жемістер мен жидектер үшін бұл жеткілікті.
1 сағатта 28 литр шырынға дейін!
Жидектерден немесе жемістерден 3 литрлік шырын сыққышты электрлік шырын сыққышпен сығу үшін кем дегенде бір сағат және көп күш қажет. Джек прессінің көмегімен шырынды тезірек және оңай алуға болады. Бұл ретте оны пайдалану оңайырақ. Өнімдердің моделі мен шырындылығына байланысты пресс сағатына 7-ден 28 литрге дейін шырын шығарады.
Пайдалану оңай
Мұның бәрі целлюлозаны дайындау, яғни жемістерді ұсақтау немесе жидектерді ұсақтау және престі дұрыс пайдалану болып табылады. Қысымды бірте-бірте арттыру керек, өйткені ағып жатқан шырынның ағыны әлсірейді. Осылайша сіз өнімділікті арттырасыз және қысқа мерзімде ең таза өнімді аласыз.
Өнімдерді дұрыс дайындау шырын алуды тездетеді және престің тиімділігін арттырады
Алманы турау жеткілікті, жидектерді дайындауға болмайды
Күтім жасау оңай
ЅОК пресі сертификатталған тот баспайтын болаттан жасалған. Ол жеміс қышқылдарымен тотықпайды және коррозияға төзімді.
Шырын сыққышқа қарағанда іш қуысына күтім жасау оңайырақ. Оны ұзақ және қарқынды шаюдың қажеті жоқ, алынбалы ыдысты, шырын науасын және қаптаманы жылы сумен шайып, сақтау алдында кептіру жеткілікті. Ал пресс жақтауы мен домкрат жүйесін дымқыл шүберекпен сүртуге болады.
Суық сығымдау барлық дәрумендерді сақтайды
Дұрыс тамақтануды жақтаушылар суық сығымдалған шырындар центрифугалық шырын сыққыштардағы шырындарға қарағанда әлдеқайда пайдалы екенін біледі.
Ал шарап жасауда тек суық сығымдау қолданылады.
Дәстүрлі шырын сыққыштар шикізатты ұнтақтай отырып, жоғары жылдамдықта жұмыс істейді және сөзсіз өздігінен қызады және сәйкесінше өнімдерді қыздырады.
Бірақ 40 градустан жоғары температурада пайдалы ферменттер мен витаминдер ыдырай бастайды.
Шырынға арналған прессте мұндай жағдай болмайды:
Сыйымдылығы 6, 10 немесе 15 литр шырын сыққышты сатып алуға болады. Әуесқой бағбаннан кәсіпқой шарап жасаушыға дейін барлығына сәйкес көлемдегі құрылғы бар!