AIR Plus – ымырасыз пісірудің біркелкілігі. AIR технологиясы.Plus арнайы әзірленген UNOX. пеш камерасының ішіндегі ауа мен температураның тамаша таралуын қамтамасыз етеді. Пісірудің соңында өнім біркелкі түске ие болады және оның сыртқы түрі бірнеше сағат бойы таптырмас болып қалады. AIR технологиясы.Plus бір науаның ішінде де тамаша біркелкілікке кепілдік береді. сондықтан жүктеудің барлық деңгейлерінде.
STEAM.Plus – ылғалдылық. ол қажет болғанда. Камераны ылғалдандыруды қолдану нан-тоқаш және кондитерлік өнімдердің ассортиментін едәуір кеңейтеді. Пісіру процесінің алғашқы минуттарында камераға ылғалдың түсуі өнімнің дұрыс ішкі құрылымын алуға және сыртқы қыртыстың пайда болуына ықпал етеді. STEAM технологиясы.Plus 90-нан 260 С-қа дейінгі температурада пісіру камерасында бу алуға мүмкіндік береді.
DRY.Plus – сырты қытырлақ дәм мен хош иіс. іші шырынды. Технология құрғақ.Plus камерадан ылғалды кетіреді. ту ретінде. бұл өнімнің өзін ерекшелендіреді. солай. ол STEAM технологиясымен қосылды.Plus пісірудің алдыңғы қадамында. Технология ҚҰРҒАҚ.Plus пісірілген өнімдердің құрылымын қамтамасыз етеді. ішкі құрылымы дұрыс, сырты қытырлақ пісірілген өнімді алуға мүмкіндік береді.