Даршын — лавр тұқымдасының мәңгі жасыл ағашы. Ерекше ащы хош иісі бар қабығы бәрінен де жоғары бағаланады. Даршын ағашы 2 жыл бойы өсіріледі, содан кейін тамырынан кесіледі. Зауыт жаңа өсінділер шығарады, олардан кейіннен қабықтың ішкі қабаты алынып тасталады, кептіріледі, таяқшалар түзіледі немесе ұнтаққа айналады.
Біздің ұнтақталған даршынмен ыңғайлылық пен әртүрлілікті ашыңыз. Бұл ұнтақ күйіне дейін ұсақталған тауықтың нәзік және шырынды етінен жасалған таңғажайып өнім.
Біздің ұнтақталған тауық - бұл әртүрлі тағамдарды дайындауға арналған практикалық және әмбебап шешім. Ол сорпалар, тұздықтар, тартылғаншей, котлеттер және басқа да аспаздық туындылар үшін өте қолайлы. Консистенциясы арқасында ол хош иістер мен дәмдеуіштерді оңай сіңіреді, бұл сізге бай дәм мен шырындылықты қамтамасыз етеді.
Біздің ұнтақталған тауық етімен тәжірибе жасап, тәбетіңізді және қонақтардың жақсы пікірлерін жаулап алатын керемет тағамдар жасауға мүмкіндік беріңіз.