Satu-да сатқыңыз келе ме?
satu.kz
Ауа қуырғыш Kovinastroj (Kogast) Mini Fri - фото 1 - id-p113634494
Ерекшеліктері мен сипаттамасы

Ауа қуырғыш Kovinastroj (Kogast) Mini Fri

KOVINASTROJ Mini Fri қуырғышы қоғамдық тамақтандыру орындарында: мейрамханаларда, асханалар мен кафелерде және сауда кәсіпорындарында майдың көп мөлшерінде әртүрлі тағамдарды дайындауға арналған.

Модельдің ерекшеліктері

  • Kovinastroj (Kogast) Mini Fri қуырғышында бір ванна бар, бұл оны ықшам етеді, онда майдың температурасын 100-ден 190С-қа дейін орнатуға болады.
  • Ваннада қыздыру элементінің астында суық аймақ бар, соның арқасында майды пайдалану мерзімі ұзартылады. Жылытқыштың қуаты ескі желіге қарағанда 3,6 кВТ жоғары, бұл тіпті мұздатылған тағамдарды да жылдам және сенімді қуыруды қамтамасыз етеді. Оларды алып тастау және тазалау оңай, бұл аумақты таза ұстауға мүмкіндік береді. Электр тізбегіне ваннадағы май деңгейі жеткіліксіз болған кезде жылытқыштардың жұмысын өшіретін арнайы қосқыш қосылған.
  • 600 сериялы ауа қуырғыштағы май жеткізу көлеміне кіретін жинақтағы T-аллен кілті мен су төгетін құбыр арқылы шығару клапанының ашылуы арқылы ағызылады.
  • Сондай-ақ, ауа қуырғыштар жинағына хромдалған болат сымнан жасалған қақпақтар мен себеттер кіреді.
  • Ауа қуырғыштардың сыртқы беттері мен ванналары AiSi304 баспайтын болаттан жасалған. Үстіңгі беті мен ваннасы қалыңырақ материалдан жасалған, техникалық қызмет көрсетуді пайдалану ыңғайлылығы үшін бұрыштары дөңгелектелген конфигурацияға ие.

(!) Ауа қуырғышты пайдаланып тағамдарды дайындау бойынша кеңестер

  • Бір уақытта бір литр майға ең көбі 200 грамм француз картопын пісіруге болады.
  • Өнімдерді тоңазытқыш камерадан майға батырған кезде май өте тез салқындайтындығына байланысты, бір уақытта 100 г-нан астам өнімді салмаңыз. Терең мұздатылған тағамдардағы артық мұздан құтылу үшін оларды раковинаның үстіне ұсақтауға болады.
  • Егер сіз картопты жаңа піскен картоптан дайындайтын болсаңыз, алдымен картоп кесектерін суға шайып, судың майға түсуіне жол бермеу үшін алдымен картопты құрғатқан жөн.
  • Фри картоптарын 2 кезеңмен қуыру ұсынылады. Бірінші кезең (алдын ала қуыру): 170 ºС температурада 5-тен 10 минутқа дейін. Екінші кезең (соңғы қуыру): 190 ºС температурада 2-ден 4 минутқа дейін.

Өнімдерді қуыруға арналған температуралар кестесі

Өнім t қуыру, °С
Картоп (алдын ала қуыру) 170
Картоп (соңғы қуыру) 190
Пармезан қоры 170
Ірімшік крокеттері 170
Ет/балық/картоптан жасалған крокеттер 190
Балық 150
Балық таяқшалары 180
Нан үгіндісіндегі ірімшік 180
Пончиктер 190
Ет крокеттері 190
Тауық 160
Қуырылған асшаяндар 180
Сатушы туралы пікірлер
Бұл сатушы туралы әлі пікірлер жоқ.

Ауа қуырғыш Kovinastroj (Kogast) Mini Fri

Код: 29342
Бар
210 847 
  • Satu 50 000₸Satu 50 000₸
Жеткізу
  • Жеткізу белгішесі
    Алып кету
  • Жеткізу белгішесі
    Көлік компаниясы
Төлем және кепілдіктер
  • Төлемнің белгішесі
    Деректемелер бойынша төлем
  • Төлемнің белгішесі
    Қолма-қол ақшамен