Ауа қуырғыш Kovinastroj (Kogast) Mini Fri
KOVINASTROJ Mini Fri қуырғышы қоғамдық тамақтандыру орындарында: мейрамханаларда, асханалар мен кафелерде және сауда кәсіпорындарында майдың көп мөлшерінде әртүрлі тағамдарды дайындауға арналған.
Модельдің ерекшеліктері
- Kovinastroj (Kogast) Mini Fri қуырғышында бір ванна бар, бұл оны ықшам етеді, онда майдың температурасын 100-ден 190С-қа дейін орнатуға болады.
- Ваннада қыздыру элементінің астында суық аймақ бар, соның арқасында майды пайдалану мерзімі ұзартылады. Жылытқыштың қуаты ескі желіге қарағанда 3,6 кВТ жоғары, бұл тіпті мұздатылған тағамдарды да жылдам және сенімді қуыруды қамтамасыз етеді. Оларды алып тастау және тазалау оңай, бұл аумақты таза ұстауға мүмкіндік береді. Электр тізбегіне ваннадағы май деңгейі жеткіліксіз болған кезде жылытқыштардың жұмысын өшіретін арнайы қосқыш қосылған.
- 600 сериялы ауа қуырғыштағы май жеткізу көлеміне кіретін жинақтағы T-аллен кілті мен су төгетін құбыр арқылы шығару клапанының ашылуы арқылы ағызылады.
- Сондай-ақ, ауа қуырғыштар жинағына хромдалған болат сымнан жасалған қақпақтар мен себеттер кіреді.
- Ауа қуырғыштардың сыртқы беттері мен ванналары AiSi304 баспайтын болаттан жасалған. Үстіңгі беті мен ваннасы қалыңырақ материалдан жасалған, техникалық қызмет көрсетуді пайдалану ыңғайлылығы үшін бұрыштары дөңгелектелген конфигурацияға ие.
(!) Ауа қуырғышты пайдаланып тағамдарды дайындау бойынша кеңестер
- Бір уақытта бір литр майға ең көбі 200 грамм француз картопын пісіруге болады.
- Өнімдерді тоңазытқыш камерадан майға батырған кезде май өте тез салқындайтындығына байланысты, бір уақытта 100 г-нан астам өнімді салмаңыз. Терең мұздатылған тағамдардағы артық мұздан құтылу үшін оларды раковинаның үстіне ұсақтауға болады.
- Егер сіз картопты жаңа піскен картоптан дайындайтын болсаңыз, алдымен картоп кесектерін суға шайып, судың майға түсуіне жол бермеу үшін алдымен картопты құрғатқан жөн.
- Фри картоптарын 2 кезеңмен қуыру ұсынылады. Бірінші кезең (алдын ала қуыру): 170 ºС температурада 5-тен 10 минутқа дейін. Екінші кезең (соңғы қуыру): 190 ºС температурада 2-ден 4 минутқа дейін.
Өнімдерді қуыруға арналған температуралар кестесі
Өнім | t қуыру, °С |
Картоп (алдын ала қуыру) | 170 |
Картоп (соңғы қуыру) | 190 |
Пармезан қоры | 170 |
Ірімшік крокеттері | 170 |
Ет/балық/картоптан жасалған крокеттер | 190 |
Балық | 150 |
Балық таяқшалары | 180 |
Нан үгіндісіндегі ірімшік | 180 |
Пончиктер | 190 |
Ет крокеттері | 190 |
Тауық | 160 |
Қуырылған асшаяндар | 180 |