Сиыр етінің табиғи қабығы 38-40 мм – сиыр етінің қабығы табиғи қабықтың ең берік және серпімді түрі болып табылады. Пісірілмеген кептірілген шұжықтарды, купаттарды, шұжықтарды, Краков шұжықтарын дайындау үшін қолданылады. Өнімді термиялық өңдеуден өткізгеннен кейін сиыр етінің сүйегінің құрылымы қатты болып көрінуі мүмкін – сондықтан көп жағдайда ол алынған шұжықпен бірге тұтынылмайды.
Фарштың сыйымдылығы: 1100 гр/м дейін
Дайындау тәсілдері: Қуыру, қыру, қайнату, қуыру, грильдеу, ыстау.
Ұсынымдар: Қаптамадан қабықты алып тастағаннан кейін оны тұздан шайып, температурасы +20°C суға салып қою керек.+30°C 30 минуттан 2 сағатқа дейін , содан кейін қайтадан шайыңыз.
Сиыр етінің шикізаты табиғи қабықтың басқа түрлерінен ерекшеленетін ерекше иіске ие, оны кетіру үшін сіңдіру, жуу процедурасын қайталау қажет.
Өндіруші ел: Ресей
Сыртқы түрі мен иісі: Қызғылттан сұрға дейінгі табиғи қабықшаның қалыпты түсі.
Табиғи қабықшаның (Черева) өзіне тән ерекше иісі болады.