Бүгінгі таңда қос қазандықтар қоғамдық тамақтандыру орындарында әртүрлі ет және көкөніс тағамдарын, күріш тағамдарын, қамырды және т.б. дайындау үшін белсенді қолданылады. Бумен пісірілген тағам өте пайдалы ғана емес, өйткені жұмсақ бумен пісіру режимі максималды қоректік заттар мен дәрумендерді сақтауға мүмкіндік береді, сонымен қатар дәмді. Бізден сіз бу пешін немесе асханаға, мейрамханаға, асханаға, кафеге, буфетке, барға және тамақ өнеркәсібінің басқа мекемелеріне арналған өнеркәсіптік бу қазандығын сатып ала аласыз.
Қос қазандық тамақты дайындау үшін ғана емес, сонымен қатар тағамды жібіту үшін де жарамды. Бұл сәбилердің аналары мен әкелеріне пайдалы болады, өйткені онда формула бөтелкелерін зарарсыздандыруға болады — ыстық бу бактерияларды, саңырауқұлақтарды және басқа микроорганизмдерді өлтіреді
Сипаттамалары: