Қарасора майы – бұл бірегей тағамдық өнім ғана емес, сонымен қатар тиімді, мүлдем табиғи емдік-профилактикалық құрал. Тағамға қарасора майын тұрақты пайдалану ресми және дәстүрлі медицинада ұсынылады.
Онкологиялық аурулар. 1991 жылы жетекші онколог мамандарына сауалнама жүргізілді. Сауалнамаға қатысқан 60 5 адамның химиотерапияның жанама әсерлерін азайту үшін онкологиялық науқастарды кешенді емдеуде қарасора майын қолданатыны анықталды. Хлорофилл – ісікке қарсы әсері бар зат. Дәл осы майға жасыл реңк береді.
Қарасора майы соншалықты бай көптеген дәрумендерден басқа, оның құрамында минералдар бар: мырыш, кальций, темір, марганец, фосфор, калий және күкірт. Бұл майдың құрамындағы құнды қаныққан қышқылдар ағзаны зиянды холестериннен тазартады және иммунитетті арттырады.
Қарасора майы дерматологиялық ауруларды кешенді емдеуде де жақсы нәтиже көрсетті. Қарасора майын витилиго, псориаз, экзема, дерматит, безеу, тері қызыл жегі бар науқастардың диетасына жүйелі түрде енгізу ұсынылады. Бұл өнімді терінің қызаруын, күйіктерді, абсцесстерді, ұзақ уақыт емделмейтін және қабынған жаралар мен жараларды емдеуде қолдануға болады.
Қарасора майы ұсынылады:
- химиялық және сәулелік терапиядан кейін және оның барысында
― жоғарғы тыныс жолдарының катарраларын, астманы, созылмалы және жедел бронхиттерді емдеуде
― қуық асты безінің, жыныс мүшелерінің ауруларында
― қуық және бүйрек ауруларында
― жүрек және қан тамырлары ауруларында
- қандағы холестеринді төмендету үшін
- ісікке қарсы дәрі ретінде
- тері күтімі үшін ― керемет жұмсартады және жасартады
- буындардағы ауырсыну кезінде
Құрамы: Тазартылмаған қарасора майы, бірінші суық сығымдалған
Қолдану: 1 шай қасық Тамақтан кейін күніне 2 рет