Улунг шайы ― әйгілі қытай шайы ― қытайлықтар сипаттағандай "Аспан мен жердің ұлы". Шайдың тек осы түрін "Жоғары шай шеберлігі" ( Гун Фу Ча) деп аталатын шай рәсімінде пайдалануға рұқсат етіледі. Қытайдың жалпы шай классификациясында улунг қызыл (қара) және жасыл шай арасында орын алады. Аумағында өндірілетін өзеннің атымен аталған және аудармада "Қара айдаһар" дегенді білдіреді. Оның екінші атауы ― Цин Ча, ол сөзбе-сөз жасыл-көк, қара немесе көгілдір деп аударылады. Көгілдір улунг шай жапырағы көгілдір реңкке ие болатын қымбат сорттардың түсімен аталады. Ол сондай―ақ - оолонг, улонг, Улунг шайы деп аталады. Бірақ қытайша айтылуына ең жақын атау ― Улун.
Улонг ең пайдалы және жағымды шайлардың бірі болып саналады. Сонымен қатар, оның кейбір түрлерін тек қана мүмкін емес, сонымен қатар 15 ретке дейін қайнату ұсынылады, мұнда әрбір келесі шай инфузиясы өзгеріп, алдыңғысынан ерекшеленеді, әр түрлі дәмімен, иісімен таң қалдыруды тоқтатпайды. және кейде инфузияның түстері.
Қолдану тәсілі: қайнаған су құйыңыз, 3 уақыт талап етіңіз-4 минут.
Табиғи, экологиялық таза өнім.
Салқын және құрғақ жерде сақтаңыз.
Өндіруші: Қытай.
Қаптаманың өлшемі: 26 см.
Салмағы ― 250 г.