Бағасы 1 қаптама үшін көрсетілген. Қаптамада ашытқысы бар 4 пакет бар. Бір қап 1-ден 2 литрге дейін сүтті ашытады.
Қаптамасы 0,5 граммнан 4 пакет
Йогурт – ең көп таралған және танымал ашытылған сүт өнімі. Бірақ, классикалық йогурт вегетариандықтар немесе лактозаға төзімсіз адамдар сияқты барлығына жарамайды. Дәл осындай адамдар үшін "Вегетариандық йогурт VIVO" ашытқысы жасалды.
"Вегетариандық VIVO йогурты" - бұл үй жағдайында вегетариандық немесе лактозасыз йогурт дайындауға арналған ұйытқы. Оның құрамында жануарлардан алынатын компоненттер мен лактоза жоқ. 1 қап "Вегетариандық йогурт VIVO" ашытқысы 1-ден 2 литрге дейін сүт жасауға арналған. Вегетариандық йогуртты дайындау үшін сізге қажет соя сүтін пайдалану. Соя сүтінде бактериялар оны йогуртқа айналдыра алатындай ақуыз жеткілікті.
Құрамы: Streptococcus thermophilus Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus. Қаптағы бактериялардың мөлшері 2 литрге дейін өнімнің кепілді ашытуы үшін жеткілікті (ұйытқының жарамдылық мерзімінің соңында)
Лактозалық көтере алмаушылығы бар адамдарға сиыр лактозасыз сүтінен йогурт дайындауға болады, оны қазір дүкен сөрелерінен табу қиын емес. Мұндай сүттегі йогурт классикалыққа мүмкіндігінше ұқсас болады, бірақ құрамында лактоза мүлдем болмайды, өйткені ол сүттен алынады және стартерде болмайды.
Вегетариандық және лактозасыз йогурт бірдей технология бойынша дайындалады ма? классикалық "VIVO йогурты" сияқты, бірақ сүттің сапасы мен пісіру жағдайларына байланысты пісіру уақыты ұзағырақ және орташа есеппен 8-14 сағатты құрауы мүмкін.
"Вегетариандық VIVO йогурты" ұйытқысы қосылған үй йогурты тірі және пайдалы бактериялардың жоғары құрамымен ерекшеленеді, оларды тұрақты тұтыну мыналарға ықпал етеді:
Асқорыту мен зат алмасуды жақсарту;
Ағзаның иммунитеті мен қорғаныш функцияларын нығайту;
Ақуыз, дәрумендер, макро- және микроэлементтер қорын толықтыруға;
Үй йогуртында қажет емес қоспалар жоқ, өйткені ол тек тірі ашытқы мен сүтті қолдану арқылы дайындалады. Онда сіз зиянды қоюландырғыштар мен бояғыштарды, хош иістендіргіштер мен тұрақтандырғыштарды, консерванттар мен қанттарды таба алмайсыз. Ал егер сіз үйдегі йогуртты одан да дәмді әрі құнарлы еткіңіз келсе, дайын өнімге сүйікті жемістеріңізді немесе жидектеріңізді, джем немесе джем, жаңғақ немесе кептірілген жемістерді және т.б. Үйде йогурт дайындаған кезде сіз оның балғындығына, табиғилығына және қауіпсіздігіне әрдайым сенімді боласыз, өйткені сіз бүкіл процесті өзіңіз басқарасыз.