Орындалу құрамы:
ӨМ – жетек механизмі
ММ – тартылған ет пен балықты дайындау. Техникалық өнімділік – 250 кг/сағ. Торлардың сыртқы диаметрі – 82 мм. Пышақ торларының тесіктерінің диаметрі – 5; 9 мм
МР – жырту, қуыру алдында үлестірілген ет кесектерінің талшықтарын кесу. Техникалық өнімділік, сағатына 1500 порциядан кем емес.
МИ – кептірілген нан мен дәмдеуіштерді ұнтақтауға арналған механизм (ірі ұнтақтау). Техникалық өнімділік (нан үгіндісінде), кем дегенде – 15 кг/сағ
Әмбебап ЕБМ ас үй машинасы әртүрлі ауыстырылатын саптамалармен жабдықталған және жабдықталған.
Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында (асханалар, дәмханалар, мейрамханалар) тамақ өнімдерін қайта өңдеудің негізгі процестерін механикаландыруға арналған.