Емен сегменттері бөшкелерде алкогольдік сусындарды тұндыруға тамаша балама болып табылады. Қазіргі шындықта әртүрлі себептерге байланысты мұндай контейнерлерде үйдегі алкогольге төтеп беру әркімнің қолынан келе бермейді. Сондықтан алкогольді құюға арналған бөшкенің орнына бұл өнімді пайдалануға болады.
Емен сегменттері не үшін қажет?
Емен сегменттері сіздің сусыныңызды жақсартуға және оған керемет хош иіс пен бай дәм беруге қабілетті. Олардың көмегімен сіз өзіңіздің үйіңізде емен ағашынан жасалған самогонды ғана емес, сонымен қатар шараптардың, коньяктардың, брендилердің, вискилердің, кальвадолардың және т.б. түрлерін жасай аласыз. Бұл жағдайда бұл орташа атыс. Ол соңғы сусынға карамельдің, бадамның және шетелдегі жемістердің жағымды хош иісін береді.
Кавказдық жартасты емен: Quercus Petrae
Еменнің тығыздығы: Ұсақ түйіршікті merrain grain fin
Жылдық сақиналар: 2 мм-ден аз
Санитарлық сапа: радиоактивтілік нөлдік, химиялық өңдеусіз және қоспаларсыз.
Емен сегменттерін қалай қолдануға болады:
Емен сегменттері дистилляты бар ыдысқа 1 литр сусынға 1-4 грамм (орта есеппен 5-10 таяқша) мөлшерінде қосылады. Сусынның оңтайлы күштілігі – 45 градус. Ұстау уақыты – 1-3 ай
Бір жарым айдан кейін жағымды хош иісті сусын алынады, екі айлық инфузиядан кейін хош иісті қазірдің өзінде асыл деп атауға болады.
Назар аударыңыз!!! Өнімге қоспас бұрын алдын ала дайындық қажет: