Қаптамада ашытқысы бар 5 қап бар. Бір қап 3 литр сүтті ашытады.
Құрамы: Lactobacillus casei subsp. rhamnosus; Lactobacillus gasseri; Lactobacillus acidophilus; Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus; Bifidobacterium bifidum; Bifidobacterium infantis; Bifidobacterium longum; Bifidobacterium breve; Bifidobacterium adolescentis; Streptococcus salivarius subsp. thermophilus
Slimyogurt - май жасушаларын бұзатын және артық салмақты азайтуға әсер ететін бактериялары бар йогурт. Ұйытқының құрамы жалпы денсаулыққа және артық салмақтың азаюына әкелетін метаболизмнің негізгі буындарына да әсер етеді.
Дайындау тәсілі:
1-3 литр ультрапастерленген (стерильденген) сүтті 36-40 градус температураға дейін қыздырып, оған бір қап ашытқы қосып, жақсылап араластырыңыз. Қоспаны йогурт дайындайтын аппаратқа (йогурт жасағышқа) немесе термосты немесе басқа ыдысты алдын ала жылы шүберекке орап құйып, 8-10 сағатқа қалдырыңыз. Содан кейін йогуртты тоңазытқышқа 2-5 сағатқа қойыңыз, араластырыңыз және тұтынуға болады.
Пастерленген, рустикалық сүтті қайнатуға және қажетті температураға дейін салқындатуға кеңес береміз.
Барлық ыдыстарды қайнаған сумен шаю керек.
ГМО жоқ: Өнімде генетикалық модификациядан өткен микроорганизмдер жоқ және 1829/2003 (ЕО) және Еуропалық парламент пен Кеңестің 2003 жылғы 22 қыркүйектегі директивасына сәйкес өндірілген. генетикалық модификация арқылы алынған бактериологиялық дақылдар мен өндірістік шикізатқа жол бермейді.
КОЕ саны/гр. 9-шы дәрежеде кемінде 1*10.