Дианоль – жасушалардың инсулинге төзімділігі, ұйқы безінің бета-жасушаларының қызметі мен жай-күйінің бұзылуы, жүрек-қантамыр, жүйке, иммундық, сүйек-бұлшықет, эндокриндік, қатар жүретін бұзылулар кезінде зат алмасу процестерін реттеуге бағытталған өсімдіктердің белсенді құрылымдары мен табиғи компоненттерінің концентраттарына негізделген қапшықтағы биогенді ұнтақ. бронх-өкпе, ас қорыту жүйелері, көру, тері.
Ұнтақтың биогенді формуласы мыналармен бірге қолдану үшін арнайы әзірленген өсімдік капсулаларымен Дианол ұзақ гипергликемиялық жағдайдан туындаған бұзылулардың алдын алу үшін қандағы қанттың жоғарылауымен метаболикалық процестердің барлық түрлерін өтейтін табиғи полиактивті агент ретінде.
Ұнтақтың табиғи кешені глюкозаның сіңуінің бұзылуының әртүрлі формаларында көмірсулар, ақуыздар, майлар, минералдар және су-тұз алмасуын реттеуге бағытталған, мыналарға ықпал етеді:
Құрамы: галега, үрме бұршақ, чага, көкжидек, аналық сусын, долана, итмұрын, амарант тұқымы, сүт ошаған тұқымы, шантерелланың жемісті денесі, рейши, жүнді эрва, фундук, одуванчика, женьшень, шырғанақ, жылқы құйрығы, элекампан, биогенді концентраттары. ащы қарақұмық, беде, сұлы, жалбыз, жүгері жібегі, артишок, гинкго билоба, раувольфия, Габа Алишан, потентилла, ағаш кескіш, құмай, амми, каштан, тәтті беде, теңіз пиязы, жабайы сарымсақ, марихольд, қызанақ, комфри, ярутка, шикша, Сент-Джон сусласы, тұзды асшаяндар, кентавр, қызылша, брокколи, құрғақ сағыз шырыны, грейпфрут шырыны құрғақ.
Биогенді ұнтақ глюкозаның сіңуінің бұзылуының барлық түрлері үшін, метаболизмнің барлық түрлерінің бұзылуын және онымен байланысты асқынуларды болдырмау, қандағы глюкозаның жоғарылауы аясында созылмалы патологиялық процестердің дамуын болдырмау үшін ұсынылады.:
Биогенді ұнтақ 100% табиғи өнім болып табылады, құрамында жасанды, генетикалық түрлендірілген, дәрілік заттар, консерванттар, гормондар, жақсартқыштар жоқ, тәуелділікті тудырмайды, жағымсыз әсерлері жоқ, тератогенді, құрамында көмірсулар жоқ, 3 жастан бастап балалар мен жүкті әйелдер қабылдауы мүмкін. .
3 жастан 6 жасқа дейінгі балаларға қолдану тәсілі: 1 шай қасық. қаптың ішіндегісін шыныаяққа салып, 2 ас қасық сұйылтыңыз. л. су, араластырыңыз. Ерітіндіні тамақтанудан 30 минут бұрын аш қарынға күніне 2 рет 1 рет кішкене жұтыммен қабылдау керек. Әрбір қабылдау кезінде ерітінді жаңадан дайындалған болуы тиіс. Курс – 30 күн.
6 жастан 9 жасқа дейінгі балаларға қолдану тәсілі: 1 шай қасық. қаптың ішіндегісін шыныаяққа салып, 2 ас қасық сұйылтыңыз. л. су, араластырыңыз. Ерітіндіні тамақтанудан 30 минут бұрын аш қарынға күніне 3 рет 1 рет кішкене жұтыммен қабылдау керек. Әрбір қабылдау кезінде ерітінді жаңадан дайындалған болуы тиіс. Курс – 30 күн.
9 жастан 12 жасқа дейінгі балаларға қолдану тәсілі: Қаптың 1/2 бөлігін тостағанға салыңыз, 50 мл жылы сумен сұйылтыңыз, араластырыңыз. Тамақтанудан 30 минут бұрын аш қарынға күніне 2 рет қабылдау керек. Әрбір қабылдау кезінде ерітінді жаңадан дайындалған болуы тиіс. Курс – 30 күн.
Ересектер мен 12 жастан бастап балаларға қолдану тәсілі: қаптың ішіндегісін тостағанға салып, 100 мл жылы сумен сұйылтады, араластырады, аш қарынға тамақтанар алдында 30 минут бұрын күніне 2 рет 1 сашеден ішеді. Курс – 30 күн.
Айқын компенсаторлық әрекет үшін келесілермен бірге қабылдау ұсынылады дианол капсулаларымен.
Ұнтақтың биологиялық белсенді формуласы қанның тазарту, тасымалдау, детоксикация функцияларына, реологиялық көрсеткіштерге, дене салмағын бақылайтын лептин синтезінің сигналдық процестеріне, психоэмоционалды жағдайға, физикалық және психикалық белсенділікке, иммундық жүйенің функцияларына, негізгі нысана болып табылатын ірі және ұсақ артериялардың күйіне қосымша реттеуші және қалпына келтіруші әсерге ие. қандағы қанттың патологиялық жоғарылауы және онымен байланысты асқынулардың себебі, мыналарға ықпал етеді:
Ұнтақты күнделікті қабылдау 1 және 2 типті қант диабетіндегі мақсатты органдардың қызметі мен жағдайын сақтауға көмектеседі.
Табиғи ұнтақ тіндердің инсулинге сезімталдығын, қан тамырларының тонусын және жалпы гомеостазды реттейтін табиғи жеке процестердің қалыптасуына байланысты ағзадағы зат алмасу процестерінің тепе-теңдігін қалпына келтіруге көмектеседі.
Сақтау шарттары: 25 °С аспайтын температурада сақтау керек.
Жарамдылық мерзімі: 2 жыл.
Шығарылым нысаны: 5 г-нан 20 саше-пакет