Тас майы – жараларды тиімді емдейтін, бактерияға қарсы және қабынуға қарсы белсенділігі бар, жергілікті және ішке қолданғанда қан тоқтататын әсері бар табиғи компонент, жергілікті қолданғанда оның ісіктерді тікелей бұзатын әсері анықталды.
100% — балқарағай майы, балқарағай шайыры және тас майына негізделген табиғи кешен..
Балқарағай шайыры – жараларды қарқынды емдейтін, бактерияға қарсы, қабынуға қарсы, зеңге қарсы әсері бар табиғи компонент.
Балқарағай майының, балқарағай шайырының және тас майының кешені жағымсыз өзгерістердің алдын алады:
асқорыту жүйесінің инфекциялық, қабыну және бактериялық процестерінде (жедел диарея, гепатит, тамақтан және есірткіден улану, жаралар, гастрит және т.б.);
ішкі және сыртқы қан кетулер кезінде;
лимфа жүйесінің өзгерістері кезінде;
ұйқысыздық, есте сақтау қабілетінің бұзылуы, психикалық белсенділік, депрессия кезінде;
көру қабілеті бұзылған жағдайда;
қандағы қанттың жоғарылауымен және оның салдарымен;
тері аурулары кезінде
Балқарағай майы – қарағай жаңғағының дәндерінен алынған. Құрамында дәрумендердің, минералдардың, ақуыздардың, майлардың, полиқанықпаған май қышқылдарының бірегей кешені бар.
Тас майы – жараларды тиімді емдейтін, бактерияға қарсы және қабынуға қарсы белсенділігі бар, жергілікті және ішке қолданғанда қан тоқтататын әсері бар табиғи компонент, жергілікті қолданғанда оның ісіктерді тікелей бұзатын әсері анықталды.
ішке: 1 шай қасықтан. ас қорыту жүйесі, бауыр және өт шығару жолдарының бұзылыстары болмаса, тамақтанудан 20 минут бұрын күніне 3 рет. Анамнезінде (диагнозында) асқазан жарасы, гастрит, энтероколит, панкреатит, бауырдың қабыну аурулары, гепатоз немесе майлы бауыр байқалған жағдайда, оны тамақтан кейін 30 минуттан соң қабылдау керек.
сыртқа: 0,5 шай қасық. алақанға ысқылаңыз, бет терісіне, денеге немесе бас терісіне және шашқа массаж қозғалыстарымен жағыңыз.
Жарамдылық мерзімі: құйылған күннен бастап 12 ай.
Сақтау шарттары: 20°С аспайтын температурада сақтау керек. Қаптаманы ашқаннан кейін қақпақпен жабыңыз және қараңғы жерде 20°C аспайтын температурада сақтаңыз.
Тағамдық құндылығы:
көмірсулар, г/100 г – 0
майлар, г/100 г – 99,8
ақуыздар, г/100 г – 0
Энергетикалық құндылығы: 898 ккал/100 г
ЖҮЗ 20982927-001-2013
ФЗ РФ "Майлы және тоң май өнімдеріне арналған техникалық регламент" 24.06.2008 ж. №90-ФЗ
Санитарлық-эпидемиологиялық қадағалауға (бақылауға) жататын тауарларға қойылатын бірыңғай санитарлық-эпидемиологиялық және гигиеналық талаптарға сәйкес келеді.