Бізге телефон арқылы хабарласыңыз +77075554164
Немесе Whatsapp-қа жазыңыз
Мақсаты: "Интермикс" құрғақ қоспасы - тез дайындалатын мармеладқа арналған жеміс, кондитерлік өнімдерді құюға арналған қатты гель, сақтау мерзімі ұзақ.
Артықшылықтары:
- Жеңілдетілген және "жылдам" өндіріс технологиясы;
- Мармелад пен құюдан қалған қалдықтарды қайта ерітіп, құюға болады;
- Мармелад мөлдір, құрылымы нәзік, серпімді, сынғыш емес, себуге жеткілікті, сынған жерінде шыны, қантталмаған, суланбаған;
- Сақтаудың үлкен мерзімдері.
1 кг мармеладқа арналған рецептура:
№/ |
Құрамы |
Шикізат саны. |
Ескертпе |
1 |
Су |
340 |
|
2 |
"Жемістер" қоспасы |
180 |
|
3 |
Желедегі қант |
470 |
|
4 |
Кристалды лимон қышқылы |
9 |
дәміне қарай (0-ден 10 г-ға дейін) |
5 |
Себуге арналған қант |
100 |
Шамамен, қанттың сортына және қалыптардың конфигурациясына байланысты |
Барлығы: |
1099 |
|
Шығу: |
1000 |
|
Өндіріс технологиясы:
- Қыздыруға арналған бөлек тағамдық ыдысқа 340 г су құйып, қайнатыңыз.
- Қайнаған суға 180 г "Жеміс" құрғақ қоспасын құйыңыз. Түйіршіктер ерігенше мұқият араластырыңыз. Қоспа суда жақсы және тез еруі керек. Қайнағанға дейін жеткізуге болмайды.
- Жүктеу 470 г қант. Араластыру. Қайнатыңыз, бірақ қайнатпаңыз.
- Қыздыруды өшіру (оттан алу).
- Лимон қышқылын кристалл түрінде қосыңыз.
- Кристалдар ерігенше мұқият араластырыңыз.
- Қалыптар бойынша құйыңыз. Мармелад салқындағаннан кейін оны қалыптардан шығарып, қантқа себуге болады.
Сақтау мерзімі: 12 ай құрғақ, жабық, 25° аспайтын температурадаС және ылғалдылығы 70%-дан аспайды.