СҮТТІҢ САПАСЫН БАҚЫЛАУҒА АРНАЛҒАН ЗЕРТХАНАЛЫҚ ЫДЫСТАР МЕН АСПАПТАР ЖИЫНТЫҒЫ
Мақсаты: сүттің және басқа да сүт өнімдерінің майлылығын, қышқылдығын, сондай-ақ сүттің тығыздығын, тазалық дәрежесін, бактериялық ластануын және пастерлеудің тиімділігін бақылауды ұйымдастыруға арналған
Сүттің сапасын бақылауға арналған зертханалық ыдыстар мен аспаптар жиынтығы сүттегі және басқа да сүт өнімдеріндегі майдың құрамын, қышқылдығын, сондай-ақ сүттің тығыздығын, тазалық дәрежесін, бактериялық ластануын және пастерленуінің тиімділігін бақылауды ұйымдастыруға арналған.
Сүттің сапасын бақылауға арналған зертханалық ыдыстар мен аспаптар жиынтығының құрамы
жиынтықтың құрамы клиенттің сұрауы бойынша өзгертілуі мүмкін
1. Сүт жиромері (бутирометр 1-6), 4 дана.
2. Сары май өлшегіш (бутирометр 1-40), 4 дана.
3. Изоамил спиртін өлшеуге арналған аспап, 1 дана.
4. Күкірт қышқылын өлшеуге арналған аспап, 1 дана.
5. Май өлшегіштерге арналған тығындар, 10 дана.
6. Сүт тамызғышы 10,77 б/іс., 5 дана.
7. Тамшуыр 2-1-2-5, 2 дана.
8. Тамшуыр 2-1-2-10, 2 дана.
9. Жабық спиралі бар электр плиткасы, 1 дана.
10. Аралас монша, 1 дана.
11. Спирттік термометр ТС-4М (0-100), 2 дана.
12. Құты КН-1-250-29/32 , 2 дана.
13. Бюретка 1-3-2-25-0,1, 2 дана.
14. Сүттің тазалығын бақылауға арналған аспап ОХМ-М, 1 дана.
15. Сүт ареометрі АМТ, 2 дана.
16. Пробирка П-2-25-14 , 10 дана.
17. Спиртовка СЛ-1 КШ-19/17, 1 дана.
18. Өлшеуіш цилиндр 1-500-2, 2 дана.
19. Шұңқыр В-56-80 ХС, 1 дана.
20. Центрифуга ЦЛУ-1, 1 дана.
21. Зертханалық механикалық таразылар Т-1000 (дәлдігі 4 кл.), 1 дана.
Сүттің тазалығын бақылауға арналған құрылғы ОХМ-М Сүттің тазалығын бақылауға арналған құрылғы ОХМ-М — сүттің тазалық дәрежесін анықтауға арналған аспап. Қолдану салалары:
Жинақтау:
|