Өнімділігі жоғары анықталмаған сорт – 11-13 кг/м2. Ортаңғы жолақта пленкалы жылыжайларда, оңтүстік аймақтарда – ашық далада, торлы мәдениетте немесе қазықтарға арналған гартермен өсіру үшін ұсынылады. Жемістердің пісуі өнгеннен кейін 116-120 күннен кейін басталады. Өсімдіктер қуатты, түйін аралықтары қысқарған, орташа тармақталған, қатты жапырақты, биіктігі шамамен 120 см. 5-7 жемісі бар қарапайым шоғырлар; біріншісі 6-7 жапырақтың үстіне, келесілері 2 жапырақтан кейін салынады. Жемістері домалақ, тығыз, тегіс немесе сәл қырлы, хош иісті, орташа салмағы 90-100 г. Дәмдік қасиеттері жоғары. Жаңа піскен тұтынуға, консервілеуге, шырынға және басқа да қызанақ өнімдеріне өңдеуге арналған.
Егіс. Бір-екі шын жапырақтың фазасында терілген көшеттер арқылы өсіріледі. Көшеттер 60-65 күндік жаста отырғызылады, 1 м2 жерге 3-4 дана орналастырылады. 1-2 сабақ түзе отырып, торда өсіру ұсынылады. Бүйірлік өркендерді (өгей балаларды) алып тастау міндетті болып табылады.