Ерте пісетін сорт (толық өнгеннен бастап техникалық піскенге дейін 107-115 күн). Өсімдігі қуатты, биіктігі 75-95 см. Жемісі ұзынша-текше тәрізді, техникалық піскен кезде жасылдан биологиялық піскен кезде қою қызғылт сарыға дейін піседі, қабырғасы қалың (перикарпаның қалыңдығы 7 мм). Орташа салмағы 130-190 г, дәмі жоғары. Жатық, ұзақ тасымалдауға шыдайды. Сорт өте өнімді (өнімділігі 9 кг/м дейін2), жоғары өнімді, орта жолақ жағдайында пленка астында өзінің әлеуетін барынша толық жүзеге асырады, оңтүстік аймақтарда ашық жерге ұсынылады. Мәдениет ауруларына төзімділігі жоғары.
Егіс наурыз айының басындағы көшеттер үшін бір шынайы жапырақ фазасында теру, 50х35 см үлгі бойынша 70 күндік көшеттерді тұрақты жерге отырғызу. Биік сорттар 2 сабақты пішінді торда өсіріледі, аласа бойлы сорттар кәдімгі стандартты пішінде, гартерсіз өсіріледі.