Етті маринадтауға, үстіңгі ет өнімдерін дәмдеуге және дәмін түзетуге қолайлые
Құрғақ маринадтар - бұл дәмдеуіштердің құрамымен толықтырылған ұнтақ тәрізді кешенді қоспалар. Ет өңдеушілер үшін олар тиімділігімен және қолданудың қарапайымдылығымен тартымды. Технологиялық процестің бірінші кезеңінде құрғақ қоспаны суда сұйылту керек. Содан кейін маринадты массажерде немесе қолмен етпен араластыру керек. Технологиялық процестің соңғы сатысында өсімдік майын қосу өнімнің бетін желдетуден қорғауға көмектеседі және оған керемет жылтыр береді.
1 кг дайын тұздықты дайындау үшін сізге қажет: 0,15 кг құрғақ тұздық, 0,5 мл су және 0,35 мл өсімдік майы. Құрғақ тұздықты тұздық толығымен ерігенше сумен араластырыңыз, содан кейін өсімдік майын қосып, паста болғанша шайқаңыз. Шикізат массасына дайын маринадтың 20% мөлшерлеу.
"Құрғақ маринадталған Қызыл шарапқа" тапсырыс беріңіз