"Бадам коньягы" дәмдік концентраты бұл бадамның жағымды, нәзік хош иісімен үйлесетін таңғажайып коньяк хош иісі.
Бұл сусынды жасау үшін коньякты бадамға құю керек, ол өзінің хош иісін соңғы сусынның дәміне және оның жағымды дәміне жеткізеді. Бұл әдіске қосымша, бадам коньягын самогоннан жасауға болады, ол үшін сізге қажет: самогон және дәм концентраты "Бадам коньягы».
Рецепт жасау бадам коньягының самогоннан: құтының ішіндегісін құю "бадам коньягы" хош иістендіргішінің 10 л самогонда жақсылап араластырыңыз және тұндырыңыз. Самогоннан жасалған хош иісті бадам коньягыңыз дайын!
"Бадам коньягы" хош иістендіргішінің 10 литрге арналған дозасы: 1 мл хош иістендіргіш 1-2 литр дайын сусынға қолданылады (үй сусынын жасаушының талғамына және жеке қалауына сәйкес). Көлемі 40-45 грамм спирті бар сұйықтыққа қосылады, ол мыналар болуы мүмкін: дистиллят (самогон), сумен сұйылтылған спирт немесе дүкен арағы. Сусынның дәмі мен түсін реттеу үшін хош иістендіргіш жинағында бар тамшуыр шүмегі пайдаланылады, оның көмегімен пайдаланылған хош иістендіргіштің мөлшерін сұйықтықтың қажетті мөлшеріне мұқият мөлшерлеуге болады.
"Etol Бадам коньягы" хош иістендіргішіне арналған техникалық ақпарат, 10 мл:
Құрамы: | пропиленгликоль, тағамдық хош иісті заттар ETOL (Словения); |
Қолдану: | құру үшін самогоннан жасалған бадам коньягы (сумен сұйылтылған спирттің немесе дүкендегі арақтың), сондай-ақ кондитерлік немесе өзге де мақсаттарда; |
Көлем: | 10 мл; |
Дозасы: | 1 л дайын сусынға 1 мл хош иістендіргіш. Құтыға салынған шүмек-мөлшерлегіштің көмегімен мөлшерлеу; |
Құты қақпағы: | құтыны кездейсоқ ашудан қорғау үшін бірінші ашуды бақылаумен және итермелі-айналмалы механизммен; |
Жарамдылық мерзімі: | өндірілген күннен бастап 2 жыл, жапсырманы қараңыз; |
Жапсырма: | үлдірлі негізде (қағазда емес) басылған, ылғал мен ылғалға төзімді; |