Satu-да сатқыңыз келе ме?
satu.kz
Ашытқы Mangrove Jack's Belgian Wit M21, 10 г - фото 1 - id-p70373964
Ерекшеліктері мен сипаттамасы
    • Өндіруші
    • Өндіруші ел
      Жаңа Зеландия

Дәстүрлі ашытқылар жеміс эфирлерінің жақсы тепе-теңдігімен және фенолды қыздырумен жоғары ашытылады. Ашытқы аздап тәтті қалдырады және сыраны ұзағырақ ұстасаңыз, жақсы ағартады.

ҰСЫНЫЛАТЫН ТЕМПЕРАТУРА ДИАПАЗОНЫ: 18-25°C (59-75°F)

СИПАТТАМАЛАРЫ:

(5 - жоғары, 1 - төмен)

  • ӘЛСІРЕУ: 5
  • ТОПТАЛУЫ: 2
  • ТЫҒЫЗДАЛУЫ: 2
  • ТІРІ АШЫТҚЫ ЖАСУШАЛАРЫНЫҢ САНЫ: >5-тен 10-ға дейін9КОЕ/грамм
  • АШЫТУ ДӘРЕЖЕСІ (70-75%)
  • ҚҰРҒАҚ САЛМАҒЫ: 93 – 96%
  • ЖАБАЙЫ АШЫТҚЫЛАР: 6 жасуша
  • БАКТЕРИЯЛАР САНЫ: 106 жасушаға <1
  • ГМО МӘРТЕБЕСІ: ГМО емес

ХОШ ИІС:

Бельгиялық Wit ашытқысы сағыздың иісі бар жеңіл дәмдеуіш береді. Бұл ашытқылар әсіресе шөптер мен дәмдеуіштер қосылған сыраларда жақсы жұмыс істейді.

СЫРАНЫҢ ДӘМІ/ДЕНЕСІ:

Ашытқылар бельгиялық сипатқа ие - фенолды және құрғақ, жемісті және өте күрделі. Сыраның денесі жұмсақ, жеңіл және құрғақ.

ҚАТТЫ СЫРА:

Ашытудың орташа дәрежесімен бұл штамм тым күшті сырада жұмыс істеуден бас тартуы мүмкін.

 

Атауы Сипаттамасы Сыра стильдері Ашыту температурасы  Аналогы
Cider M02 Шырынның толық жеміс потенциалын аша отырып, эфирдің жоғары бөлінуін береді. Сидрлердің ерекше қытырлақ, хош иісті және сергітетін дәмі бар. Бұл өте күшті ашытқы, фруктозаны жақсы сіңіреді және қиын жағдайларда және әртүрлі температурада ашытуға қабілетті. Сидрлер үшін, оның ішінде күштілері 12-ге дейін % 10-30°C, 12-28°C температурада өте қолайлы  

SafCider

  Бұл штамм жаңа піскен гүл ноталары бар эфирлерді жасайды, әсіресе ашыту температурасы төмен болған кезде. Бұл ашытқыдағы мид құрғақ және салыстырмалы түрде толық денелі, күрделілігі жақсы және балғын, гүлді сипатқа ие. Бұл штамм 18% ABV дейін жоғары спиртке төзімділікке ие. Қатты мидтер үшін ашыту температурасын 25°C-тан төмен ұстаңыз. Шөптердің барлық түрлері үшін

15-30°C

 
  Ашытудың дұрыс температурасында Empire Ale ашытқысы қара жемісті еске түсіретін өте ерекше және тәбетті эфирлік хош иіс жасайды. Бұл ашытқы штаммы дайын сыраның денесінің байлығын арттыру үшін мұқият өсірілді. Сыра қара жеміс сипатының үйлесімі бар ауыз қуысында өте тығыз болуы керек. Дайын сырадағы тәттілікті теңестіру үшін дұрыс құлмақ ащысын табу үшін рецептті мұқият жоспарлау керек. Бұл ашытқыдағы күштірек сыралар қажетсіз тәтті және ауыр болуы мүмкін, себебі ашыту жылдамдығы төмен, дегенмен езбе температурасын төмендету ашытуды жақсартады және соңғы тығыздықты төмендетеді. Дәмі мол толыққанды алелердің көп санына жарамды.

18-22°C

 
BAVARIAN WHEAT M20 Олардың флокуляция жылдамдығы өте төмен және таза "ашытқы" хош иісі бар, бұл тамаша дәстүрлі бидай сырасын алуға мүмкіндік береді. Бұл ашытқылар тәттілігі төмен, құрғақ деңгейі бар сыраны жасайды, негізі орташа денелі және жібектей ауыз қуысы банан дәмі мен ащы хош иіспен толықтырылған. Әртүрлі стильдегі бидай сырасы

18-30°C, 18-24°C температурада өте қолайлы

 

Safbrew WB-06

  Дәстүрлі ашытқылар жеміс эфирлерінің жақсы тепе-теңдігімен және фенолды қыздырумен жоғары ашытылады. Кішкене тәттілік қалдырылады және сыраны ұзағырақ ұстасаңыз, жақсы ағартады. Бельгиялық Wit ашытқысы сағыздың иісі бар жеңіл дәмдеуіш береді. Бұл ашытқылар әсіресе шөптер мен дәмдеуіштер қосылған сыраларда жақсы жұмыс істейді. Олар біршама ұстамды бельгиялық сипатқа ие - фенолды және құрғақ, жемісті және өте күрделі. Сыраның денесі жұмсақ, жеңіл және құрғақ.Ашытудың орташа дәрежесімен бұл штамм тым күшті сырада жұмыс істеуден бас тартуы мүмкін. Шөптер мен дәмдеуіштер қосылған сыра үшін жақсы жұмыс істейді.

18-25°C

 

Safale K-97

  French Saison штаммы классикалық сайсонның барлық қажетті талғампаздығы мен күрделілігін үйдегі және шағын қайнатылған сыраларға әкеледі. Мұнда ащы және ащы ноталар басым, олар арқылы жеміс реңктері өз жолын табады. Өте ерекше ашытқы штаммы. Ондағы сыра құрғақ болады, көбінесе қышқылдық пен бұрыш ноталары бар, бұл оны алкоголь деңгейінің жоғарылауымен ішуге жарамды етеді. Күштірек сыралар көбірек эфирлер мен жылытатын алкогольдік ноталарды ала алады. Бұл ашытқы штаммы 14% ABV-ге дейінгі сыра үшін тамаша, бұл оны сайзондардың барлық сорттарына жарамды етеді. Ферма алестерін жасау үшін өте қолайлы.

26-32°C

 
  Бельгиялық Tripel жеңіл ащы және эфирлік ноталармен тамаша үйлесетін керемет жарқын жеміс хош иісіне ие. Жалпы, хош иіс күрделі, күшті, эфирлік, ащы және фенолды. Берілген штамм арқылы ашытылған бельгиялық сыра стильдері фенолды және құрғақ, бірақ күрделі жемісті және эфирлік сипатқа ие. Мұның бәрі дәмдеуіш пен жеміс эфирінің тамаша үйлесімін жасайды. Күшті сыралар - бұл штаммның негізгі мамандануы, өйткені ол алкогольге төзімді. Алкоголь мөлшері жоғары сорттар теңдесі жоқ дәм мен хош иісті қасиеттерге ие болады. Құрамында алкоголь мөлшері жоғары бельгиялық сыра стильдері үшін.

18-28°C

 
  Алмұрттың, құлпынайдың немесе кивидің хош иістерін күтуге болады. Таза, тазартылған уыт және құлмақ хош иістері ашытудан кейін де сақталады. Егер құлмақ және/немесе уыт хош иістері сырада айқын көрінсе, штаммның хош иісті сипаттамалары екінші орынға шығады. Ашытқы негізінен бейтарап және тегіс таза дәм профилін жасайды, сыраны қалыпты құрғақ қалдырады, бірақ сыраның денесін қалдырады. Жібектей, тегіс текстурасы, орташа-жеңіл ауыз қуысы, фондық қышқылдық және негізінен бейтарап дәм. Жасалатын хош иістендіргіштердің арқасында бұл штамм алестердің кең ауқымы үшін тамаша нұсқа болуы мүмкін. Күшті алес үшін жақсы штамм бола отырып, бұл ашытқы тым ауыр және қою болмай, толыққанды сыра береді. Секірмелі сыралардың алуан түрлілігі үшін жарамды

18-23°C

 

Safale S-04

  Ашыту процесінде бұл ашытқылар піскен жемістерді, ең алдымен қара өріктерді еске түсіретін эфирлер жасайды. Дегенмен, бұл жерде теңдестіруші жеңіл фенолдық сипат та бар. Осы ашытқымен ашытылған сыра қалампыр иісі бар және жеміс эфирлерінің, бананның және алкогольдік иістердің көптігі бар классикалық бельгиялық аленің тамаша үлгісін ұсынады. Күшті сыралар - бұл штаммның негізгі мамандануы, өйткені ол алкогольге төзімді. Алкоголь мөлшері жоғары сорттар теңдесі жоқ дәм мен хош иісті қасиеттерге ие болады. Trappist Ale, Golden Strong Ale

18-28°C

 

Safbrew BE-256

  Құлмақ пен уыттың хош иістері алдыңғы қатарда, ал ашытқылар жердегі, жаңғақтағы, апельсиндегі және дәмдеуіштердегі ингредиенттерді шығаруға көмектеседі. Эфирлер 20°C-қа дейінгі температурада тұндырылған қалыпты күшті сырада іс жүзінде жоқ. Бұл ашытқыдағы сыра құрғақ болып шығады, бірақ жеңіл сыраның өзі сулы болып көрінбейді. Қышқылдық дерлік жоқ, сыраның денесі жеткілікті жеңіл және барқыттай, мүлдем тұтқыр емес. Бұл штамм флокуляцияның жоғары деңгейіне ие және автолизге бейім емес болғандықтан, сыра бөтелкедегі ашытуды аяқтау үшін тамаша. Күшті сырада эфирлер көбірек болады. Олардың мінезі жағымды болады, піскен алма мен алмұрттың, сондай-ақ бананның ноталары басым болады. Сыра құрғақ болып шығады, бірақ дәмі уыттың тәттілігін, уыттың сипаты мен күрделілігін сақтайды. Алкоголь жылытады, бірақ күйдірмейді. Құрамында алкогольдің кез келген түрі бар алелердің көптеген түрлеріне жарамды.

16-22°C

 
US WEST COAST M44 Бейтарап ферменттері және қолданылатын ашытқылар мен температуралық режимдердің кең ауқымы бар жоғары әлсіреуге ие. Олар орташа жоғары қышқылдықты шығарады, бұл өткір цитрустық хоп хош иісін сезінуге мүмкіндік береді, сонымен қатар қара уыттың қуырылған сипаттамаларын жоғарылатады. Американдық стильдегі PaleAle: APA, IPA, PA

15-25°C, 18-23°C температурада өте қолайлы

 

Safale US-05

  Бұл штамм жеңіл дәмдеуіштер мен эфирлермен тамаша үйлесетін фантастикалық жеміс хош иісін жасайды, бұл сыраға күрделі, ащы, эфирлік және фенолды хош иіс береді. Осы ашытқымен ашытылған бельгиялық сыра түрлері фенолды және құрғақ болып шығады. Жемісті және өте күрделі эфирлік сипаттамалар да алдыңғы қатарда болады. Мұның бәрі дәмдеуіштердің, жеміс-жидек эфирінің және жылытатын алкогольдің тамаша үйлесімін жасайды. Күшті сыралар - бұл штаммның негізгі мамандануы, өйткені ол алкогольге төзімді. Алкоголь мөлшері жоғары сорттар теңдесі жоқ дәм мен хош иісті қасиеттерге ие болады. Belgian Blonde, Belgian Pale Ale.

18-25°C

 

Safbrew T-58

  Ашытқылардың күкіртті хош иісі жоқ таза лагерь хош иісі бар. Лагерлердің көпшілігі үшін өте қолайлы. Ашытқылар таза және жарқыраған лагерлер жасайды. Олар құлмақ пилснерінен хеллеске дейінгі өнімдердің кең ассортименті үшін өте қолайлы, бұл уытты және құлмақ сипатының ашылуына мүмкіндік береді. Орташа алкогольге төзімділігімен бұл ашытқылар 8,5%-дан жоғары ашытуға арналмаған. Лагерлердің көпшілігі үшін өте қолайлы.

18-20°C

 

Safale S-33

BAVARIAN LAGER M76 Көптеген лагерь сыраларына сәйкес келетін төменгі ашытылған ашытқылар. Басқа лагерь штаммдарына қарағанда күкіртті хош иісті қосылыстарды азырақ шығарады, сонымен қатар сыраға теңдестірілген құлмақ хош иістендіргіштері бар толық уыт сипатын береді. Лагерь сорттарының көпшілігі

8-14°C

 
BOHEMIAN LAGER M84 Чехиялық сыра қайнату зауытына тән құрғақ және таза дәм, жұмсақ жеміс ноталары бар ашытқылардың тегіс, нәзік сипаттамаларын береді, нәтижесінде мәнерлі құлмақ сипаты бар Лагер пайда болады. Сыра тәтті болмайды, бірақ оның дәмінде уыттың нәзік тәтті дәмі болуы мүмкін. Әртүрлі стильдегі лагерлер мен пилснерлер

7-22°C, 10-15°C температурада өте қолайлы

 

Saflager S-23

 

online болды: Бүгін
Pivovar.kz
100% оң пікір
4 года на Satu.kz
500+ тапсырыс
Сатушы туралы пікірлер
  • Сатып алушы
    28.03.2024
    Как всегда все отлично
    Жақсы қызмет көрсету
    Ағымдағы сипаттама
    Тез байланысқа шықты
    Жылдам жіберді
    Сыпайы сатушы
    Тауар қолжетімді болды
  • Сатып алушы
    23.03.2024
    Бұл пікірде тек жұлдызшалар бар, бірақ бұл одан кем емес.
  • Сатып алушы
    08.02.2024
    Жақсы қызмет көрсету
    Ағымдағы сипаттама
    Тез байланысқа шықты
    Жылдам жіберді
    Сыпайы сатушы
    Ағымдағы баға
    Тауар қолжетімді болды
  • Сатып алушы
    06.02.2024
    Всё отличично Товар соответствует описанию
    Жақсы қызмет көрсету
    Ағымдағы сипаттама
    Тез байланысқа шықты
    Жылдам жіберді
    Сыпайы сатушы
    Ағымдағы баға
    Тауар қолжетімді болды
  • Сатып алушы
    04.02.2024
    Тез байланысқа шықты
  • Сатып алушы
    03.02.2024
    Тез байланысқа шықты
  • Сатып алушы
    24.01.2024
    Бұл пікірде тек жұлдызшалар бар, бірақ бұл одан кем емес.
  • Сатып алушы
    22.01.2024
    Быстро выставили счёт моментально отпраели очень хорошо упаковали Буду ещё обращаться Могу порекомедоваь компанию
    Жақсы қызмет көрсету
    Ағымдағы сипаттама
    Тез байланысқа шықты
    Жылдам жіберді
    Сыпайы сатушы
    Ағымдағы баға
    Тауар қолжетімді болды
  • Сатып алушы
    26.12.2023
    Бұл пікірде тек жұлдызшалар бар, бірақ бұл одан кем емес.
  • Сатып алушы
    25.12.2023
    Все хорошо спасибо продавцу
    Жақсы қызмет көрсету
    Ағымдағы сипаттама
    Тез байланысқа шықты
    Жылдам жіберді
    Сыпайы сатушы
    Ағымдағы баға
    Тауар қолжетімді болды

Ашытқы Mangrove Jack's Belgian Wit M21, 10 г

Бар
30+ сатып алды
1 460 
Петропавл  
100%
  • Satu 50 000₸Satu 50 000₸
Жеткізу
  • Жеткізу белгішесі
    Жеткізу Алып кету
  • Жеткізу белгішесі
    Курьер арқылы жеткізу ТК ККД
  • Жеткізу белгішесі
    Пошта арқылы жеткізу
  • Жеткізу белгішесі
    Jet Logistic көлік компаниясы
Төлем және кепілдіктер
  • Төлемнің белгішесі
    Үстеме төлем
  • Төлемнің белгішесі
    Қолма-қол ақшасыз есеп айырысу
  • Төлемнің белгішесі
    Қолма-қол ақшамен