Етке арналған массажер АБАТ ММ-50 қоғамдық тамақтандыру және сауда кәсіпорындарында ет және балық деликатестерін өндіру кезінде ет және балық шикізатын, сондай-ақ құс етін тұздау және маринадтау процесін жеделдетуге арналған. Массаж және маринадтау процесі баяу айналатын барабанда жүреді, бұл дәмдеуіштер мен дәмдеуіштердің өнімнің құрылымын бұзбай ет талшықтарына енуіне мүмкіндік береді. Қолмен тұздаумен салыстырғанда маринадтау уақытының шығыны бірнеше сағаттан бір сағатқа дейін азаяды.
Қаңқа, корпустың қаптамасы, бұйымдармен жанасатын бөлшектер AISI 304 аустенитті тот баспайтын болаттан жасалған.
Шырынды және жұмсақ ет алу үшін барабанды 80%-дан артық емес жүктеу ұсынылады.
Мақсаты:
Негізгі ерекшеліктері:
Температуралық режим, °C | +10 ... +45 |
---|---|
Барабанның көлемі, л | 50 |
Ет өнімдерін тиеу, кг | 40 |
Барабанның айналу жылдамдығы, айн/мин | 12.5 |
Вакуумдық | Жоқ |
Басқару панелі | электрондық |
Қуаты, кВТ | 0.12 |
Кернеу, Жылы | 380 |
Салмағы (қаптамасыз), кг | 116 |
Салмағы (қаптамада), кг | 172 |
Ені, мм | 917 |
Тереңдігі, мм | 788 |
Биіктігі, мм | 1131 |
Қаптамадағы габариттері (ШхГхВ), мм | 1110х980х1258 |
Қаптамадағы көлемі, м3 | 1.368 |
Өндіруші ел | Ресей |
Кепілдік, ай | 12 |