Жақсы асхана – мейрамхана табысының кепілі. Дәмдердің, дәрумендердің және басқа да пайдалы заттардың тепе–теңдігі сақталатын кәсіби түрде дайындалған тағамдар - бұл келушілер мекемеге қайта-қайта келетін нәрсе. Тағамдарды дайындаудың жоғары стандарттарына осы тағамдарды дайындауға көмектесетін кәсіби жабдық болған жағдайда ғана сәйкес келуге болады.
ШЖ-150-2с қуыру шкафы – мейрамхананың, дәмхананың, асхананың, бардың заманауи асүйіне арналған кәсіби қуыру шкафы. Мүлдем басқа тағамдарды дайындауға мүмкіндік беретін жабдық: ет, балық, құс еті, көкөністер, кондитер өнімдері — қандай да бір жолмен термиялық өңдеуді қажет ететін кез келген нәрсе, жылдам және тиімді. Шкафтың жұмыс камерасында өнімдерді дайындаудың әртүрлі технологияларын қолдануға мүмкіндік беретін ауа параметрлерінің кең ауқымы жасалады және сақталады: жартылай фабрикаттарды қуыру, ұн өнімдерін пісіру, сүзбе тағамдарын пісіру. Қуыруға арналған шкафта екі жұмыс камерасы бар, оларда бір уақытта екі мүлдем басқа өнімді дайындауға болады.
ШЖ-150-2с шкафының қуыру камерасының есігі тігінен ілінген (оңнан солға қарай ашылады). Екі қабатты әйнектелген есіктерде ыстыққа төзімді әйнек бар, бұл артқы жарық жанған кезде және қуыру камерасының есігі жабылған кезде тағамды дайындау процесін визуалды түрде басқаруға мүмкіндік береді. Есіктің бекіткішін жабық күйде реттеу қарапайым және шкафтың алдыңғы жағынан жасалады.
2 секциялы шкафтар жеке секциялардан құрастырылады: төменгі секция+жоғарғы секция. Секциялар жеке қаптамада жөнелтіледі. Әрқайсысының салмағы 85 келіден аспайды. Бұл шкаф бөліктерін стандартты есіктер мен баспалдақ алаңдары арқылы бөлек жылжытуға мүмкіндік береді. Пайдалану орнына көшкеннен кейін секциялар бір-бірінің үстіне оңай орнатылады.