Vita Ice Extra Light "Tutti-frutti" қоспасы келесідей дайындалады:
Сұйылтылған қоспаны сақтау:
Дайындалған қоспаны мұздатқышқа салмас бұрын сұйылту сәтінен бастап 18 сағатқа дейін, тоңазытқыш камерада 6 ° C-тан аспайтын температурада, герметикалық жабылған ыдыста өткір және ерекше иісі бар өнімдермен жанасудан сақтай отырып сақтауға болады.
Балмұздақ жасауға арналған құрғақ қоспаның шығыны:
1 кг құрғақ қоспаны 2,8 - 3,0 л суда (немесе сүтте, шырында) еріту керек.
БАРЛЫҚ САПА СЕРТИФИКАТТАРЫ БАР!!!
Жылдам қызмет көрсету және сапалы өнім
Жедел жеткізу
Тегін кеңес беру
Барлық өнімдер сертификатталған
Сайтта немесе телефон арқылы өтінім қалдырыңыз
Өнімді таңдауда кеңес алыңыз
Тапсырыс және жеткізу мәліметтерін келісіңіз
Тапсырысты төлеңіз
Өнімдерді жөнелту