Шай – бұл жай ғана сусын емес. Бұл күш пен қуат беретін хош иісті инфузия. Тарихқа сенсек, бұл сусын алғаш рет Қытайда тұтынылған. Бастапқыда шайдың жапырақтары дәрілік зат ретінде қолданылған. Біраз уақыттан кейін ол әртүрлі шөптерді, жемістерді, жидектерді және дәмдеуіштерді қосып, сусын ретінде қолданыла бастады. Дәл осылар сусынды хош иісті, хош иісті және емдік етуге мүмкіндік берді.
Жеті шынайы үнді дәмдеуіштері мен бай премиум шай жапырақтарының бірегей қоспасы. Ең заманауи араластыру процесі әрбір түйіршіктегі жеті дәмдеуіштің біркелкі болуын қамтамасыз етеді және қайнату кезінде ерекшеленеді.
Белсенді ингредиенттердің қасиеттері:
Зімбір тамыры — көптеген аурулар кезінде көрсетілген өте пайдалы өнім. Адам денсаулығы үшін маңызды заттардың көп болуына байланысты зімбір шайын үнемі тұтыну көптеген аурулардың алдын алады және бұрыннан бар бұзылулармен күреседі.
Зімбір қосылған шайды тұтынған кезде токсиндер мен токсиндер жойылады, метаболизм жеделдетіледі, яғни салмақ жоғалтуда тиімді. Сонымен қатар, зімбірде ағзаның қартаюына жол бермейтін, терінің, шаштың және тырнақтың құрылымы мен сыртқы түрін жақсартатын көптеген антиоксиданттар бар.
Қара бұрыш иммунитетті нығайтады, ағзаны пайдалы дәрумендермен және микроэлементтермен байытады. Сондай-ақ, қан айналымын жақсартады және осылайша тромбоздың пайда болуына жол бермейді, қанды оттегімен байытады және табиғи қартаю процестерін баяулатады. Қарапайым сусын дәрі-дәрмектің қатысуынсыз және ағзаға зиян келтірместен сұлулық пен денсаулықты сақтауға көмектеседі.
Кардамон эфир майлары мен майлы майлардың, ақуыздың, амидонның, цинолдың, терпенолдың, терпинилацетаттың, крахмалдың, темірдің, фосфордың, мырыштың, кальцийдің, магнийдің және В тобындағы дәрумендердің көп мөлшерімен мақтана алады.Осындай микроэлементтердің қосындысының арқасында ұсынылған өсімдік нығайтқыш, карминативті, асқазанды, стимуляторларды, антисептикалық және қабынуға қарсы қасиеттері.
Ұзын бұрыш ағзадағы зат алмасу процестерін ынталандырады, токсиндер мен токсиндерді кетіреді, тәбетті төмендетеді және асқазанды ынталандырады.
Қалампыр физикалық шаршауды басады және жүйкенің шаршауын басады, сондай-ақ бұлшықеттердегі түйілулерді жояды. Жоғарыда айтылғандардың барлығына колик кезінде асқазанды жансыздандырады.
Даршын қан тамырларын кеңейтеді және олардың қабырғаларын нығайтады, бұл жүректің қалыпты жұмысына және мидың сапалы қанмен қамтамасыз етілуіне ықпал етеді. Сондай-ақ, асқазанның қышқылдығын төмендетеді және гастрит, метеоризмге бейімділік, колик және диарея жағдайын жақсартады.
жаңғақ Мускат жаңғағы – бұл күшті ынталандырушы және сергітетін құрал. Оның иммуномодуляциялық, тұтқыр, сонымен қатар қабынуға қарсы қасиеттері бар. Құрамында А, В2, В6, РР, С дәрумендері, фосфор, калий, натрий, магний, темір және кальций бар. Сонымен қатар, композицияда асқазан-ішек жолдарының жұмысын ынталандыратын заттар бар
Құрамы: қара шай , зімбір, қара бұрыш, кардамон, ұзын бұрыш, қалампыр, даршын және мусакт жаңғағы.