Черева шошқа еті 34-36 кат А - шошқа етінен жасалған шұжықтарды үйде дайындауға арналған табиғи қабық. Қабықтың диаметрі 34-35 мм.
Шерева - толығымен табиғи өнім, етті қайта өңдеу арқылы өндіріледі, содан кейін тұтынар алдында сақтау және жібіту үшін нитрит тұзына салынады. Черева - жеуге жарамды өнім, ағзада толық қорытылады, жақсы бу мен түтін өткізгіштікке ие, бұл шұжықты керемет хош иіспен қанықтыруға мүмкіндік береді. Өндірістің кез келген түріне - ыстауға, қайнатуға, шикілеуге жарамды.
Пайдалану жөніндегі нұсқаулық: Черева жеткізілетін ПЭТ қаптамасын ашқаннан кейін, 34-36 мм шошқа сүйектерін алдын-ала жуу және таза ауыз суға батыру қажет. Бас сүйектерін тұздан суға жуғаннан кейін, оларды толтыруға кірісу керек, бұл шұжық шприцтерін қолдану арқылы ыңғайлы, олар тартылған етті саптамалардың белгілі бір диаметрлері арқылы жеткізеді.
Қабықтың құрамы | 100% табиғи шошқа ішегі |
Өлшеуіш | 34-36 мм |
Жиынтықтағы қабықтың ұзындығы | 10 м |
Тартылған еттің сыйымдылығы | метрге 520-571 гр |
Өндірілген күннен бастап жарамдылық мерзімі | 11 ай (25 гр температурада) |
Қаптама түрі | ПЭТ ыдыс, 0,2 л |
Өндіріс | Ресей, Новосибирск қ. |