Сабан саңырауқұлақтары Цао гу – қытай саңырауқұлақтарының бір түрі, ол тікелей Қытай асханасында да, Оңтүстік-Шығыс Азия асханасында да кеңінен қолданылады.
Сабан саңырауқұлақтары пайдалы және қоректік. Олардың құрамында C, PP, B1, D2 және D4 дәрумендері, сондай-ақ қант, шикі протеин, майлар бар. Сабан саңырауқұлақтарының ақуызында 18 амин қышқылы бар, оның ішінде алмастырылмайтын амин қышқылдары 40,47 - 44,47% құрайды. Сонымен қатар, Цаогу саңырауқұлақтарында фосфор, калий, кальций және әртүрлі минералды элементтер де бар.
Сабан саңырауқұлақтары қалай қолданылады?
1 тәсіл
2 тәсіл
Сабан саңырауқұлақтарын дайындаудың ең оңай рецепті: устрица соусында көкөністермен қарапайым қуыру. Тек көкөністерді, сабан саңырауқұлақтарын және 2 ас қасық қосыңыз.устрица соусының қасықтары. Вокта қуырыңыз – және тағам дайын! Сондай-ақ, тұзды дәмді жақсарту үшін аздап соя соусын қосуға болады.
Олар бұқтырылады, бумен пісіріледі, әртүрлі қуыруға, негізгі тағамдарға, сондай-ақ сорпаларға қосымша ингредиент ретінде қосылады.
Ең табиғи дәмге қол жеткізу үшін консервіленген цао гуды суық сумен шаю керек.
Көлемі 800 мл