Үнді жапырақты шайының дәмдеуіштермен үйлесуі керемет емдік қасиеттерге ие бола отырып, керемет дәм мен теңдесі жоқ хош иіс береді.
Микроэлементтердің көптігінің арқасында бұл шай суықтан қорғайды және суық мезгілде жылытады, қан айналымын жақсартады, сергітетін әсерге ие, зат алмасуды белсендіреді, ағзаның табиғи сауығуына және тазаруына ықпал етеді.
Қажет болса, лимон тілімімен және аздап балмен шай ішіңіз.
Құрамы: Қара үнді шайы, кардамон, зімбір, даршын.
Дайындау тәсілі: 2 шай қасық. қоспаны 200 мл құйыңыз. қайнаған су 85-90 ° C және оны 8-10 минут қайнатыңыз.
Жарамдылық мерзімі: 24 ай