"Мас сарапшы" ашытқысы - сусындарды жасауға арналған қарапайым және сенімді ашытқы. Жұмыста қарапайым, тез және кез келген жағдайда дерлік "іске қосылады". "Мас сарапшы" - УК-сәулелердің түсуінен қорғалған, жүз граммдық көпіршік қаптамасында жеткізілетін спирттік ашытқылар, бұл өндірілген күннен бастап 2 жыл жарамдылық мерзіміне жетуге мүмкіндік береді. Кез келген шикізатпен жұмыс істейді, арзан және сенімді. Құлмақ сарапшысының ашытқы штаммы құрамында спирті бар шикізатта жұмыс істеу үшін арнайы жасалған, сондықтан ашытқы алкогольге төзімді (10 грамм шегінен асқанда өлмейді). наубайшылар ретінде) олар шикізатты 14-15 градусқа дейін ашытады және соңғы өнімге ашытқы иісін әрең береді.
Сапалы ашытқы өнімі мен қолжетімді баға параметрі фактілерінің жиынтығымен - "Хоп сарапшы" ашытқысы, 100 граммды самогонға арналған танымал классикалық ашытқылар санатына қауіпсіз түрде жатқызуға болады.
"Хмельная Эксперт" сауда маркасының ашытқыларының негізгі сипаттамалары:
1. Қарқынды ашыту (4-5 күн);
2. "Мас сарапшы" ашытқысы 100 гр. қолдану өте оңай: белсендіру процедурасын қажет етпейді, көбік түзбейді;
3. Өмірге төзімді құлмақ сарапшысының ашытқысы - нақты көлемнің 14-15% дейін ашытылады.;
4. "Құлмақ сарапшысының" көмегімен жасалған дайын брагадағы зиянды қоспалардың мөлшері, жүргізілген зертханалық зерттеулерге сәйкес, наубайхана ашытқысын пайдаланғанға қарағанда әлдеқайда төмен.
Классикалық, қант езбесін дайындау мысалында құлмақ маманын пайдалану:
15-20 литр жылы суға (35-40° С) Ашытқы пакетін (100 гр.) қосыңыз, содан кейін 5-6 кг қант қосыңыз, тегіс болғанша жақсылап араластырыңыз. Ашыту бөлме температурасында (23-27° С) жүргізілуі керек, оны пайдалану өте ыңғайлы гидроқақпасы бар ашытуға арналған сыйымдылық. Жоғарыда сипатталған технологияны, сондай-ақ жақсы су мен қантты пайдаланған жағдайда ашыту 5 күннен аспауы керек. Пюрені дайындағаннан кейін оны айдау керек самогон аппаратында. "Мас сарапшы" ашытқысын пайдалану - спирттік ішімдіктерді дайындау үшін тамаша нұсқа!
Таза салмағы: |
100 гр. |
Дозасы: |
15-20 л суға және 5-6 кг қантқа 1 қаптама; |
Ашыту уақыты: |
4-5 күн; |
Өндіріс: |
"Деметер" ЖШҚ, Ресей. |